Всички ние имаме в обкръжението си двойки, които са заедно

...
Всички ние имаме в обкръжението си двойки, които са заедно
Коментари Харесай

6 причини защо някои дълги връзки НЕ стигат до сватба

Всички ние имаме в обкръжението си двойки, които са дружно 6-8 години, само че постоянно са единствено гаджета и по този начин и не ги виждаме сгодени, нито пък ги виждаме да подхващат други значими стъпки в живота си. Дори ние самите може да сме в такава връзка и да нямаме пояснение за какво стоим на едно място и нищо не се случва, до момента в който нашите другари са женени, имат фамилии, деца и вървят самоуверено напред.
Ето няколко аргументи, заради които някои дълги връзки не стигат до годеж и брак:
 Обрат в живота на тези 3 зодии през ноември 2020 година Обрат в живота на тези 3 зодии през ноември 2020 година
Животът е непредвидим, за благополучие постоянно и за хубавите неща, които не чакаме, само че те въпреки всичко идват и ни изненадват прелестно, правейки ни...
1. Несигурност един в различен
Ако един от двамата сътрудници не е сигурен, че индивидът до него е сродната му душа, мъчно би предложил брак, знаейки че се усеща нерешителен. Въпреки че това е безспорна загадка и никой от двамата не приказва за това, усеща се, че има нещо, което стопира двойката да сътвори семейство. Дори постоянно единият сътрудник е в тази връзка по табиет или единствено, с цел да изчака по-правилния човек да се появи в живота му.
2. Много неприятни образци
Има хора, които постоянно гледат какво се случва с живота на другите и си мислят, че това ще ги споходи и тях. Ако една двойка е заобиколена от техни другари, претърпели бракоразвод, несъмнено страхът това да не се повтори и при тях е водещ. Затова и все отсрочват значимата стъпка да предложат брак или да създадат друга огромна крачка, тъй като се опасяват да не се провалят.
3. Разходи
 3-те зодии, които ще се сгодят до края на 2020 година 3-те зодии, които ще се сгодят до края на 2020 година
Годината към момента не е завършила и някои зодии ги чака незабравимо предложение за брак, за което от дълго време мечтаят. Любовта е по-силна...
Някои хора не могат да преживеят какъв брой скъпа е една женитба и вземат решение, че са си добре и без брак. Знаем обаче, че това въобще не е опрощение, което може да се вземе насериозно, тъй като женитба може да се направи както с 10, по този начин и със 110 посетители. Да сключиш брак без охолно празненство е също толкоз значима крачка, колкото и в случай че имаш огромна женитба.
4. Страх да не би връзката да се промени
Много небивалици сме чували, че бракът трансформира до неразбираемост една връзка. Много хора си показват, че след сватбата двойката става скучна, стои си единствено вкъщи и се чуди защо да се скара първо. Истината е, че един брак не може да промени двамата души, които обичат да пътуват, да излизат, да бъдат себе си, без значение от събитията. Бракът единствено прави всичко по-зряло и същинско, а не скучно.
5. Разведени родители
Хората, които имат разведени родилите, е минимум евентуално да скочат с главата напред като предложат брак и подхващат тази значима стъпка в живота си. Лошият образец от детството им е надълбоко затвърден в тях и бракът е по-скоро нещо, което биха пропуснали на драго сърце, с цел да не се постанова да повтарят грешките на родителите си.
 Странни сватбени обичаи по света Странни сватбени обичаи по света
В разнообразни краища на света съществуват разнообразни традиции по време, преди и след сватбата, някои от които прекомерно странни, споделя електро...
6. Пускане по течението
Много хора живеят по инерция и се пускат по течението, без да осъзнават какъв брой бързо си минават годините и по какъв начин никой няма да ги чака постоянно. Има хора, които просто не осъзнават, че индивидът до тях от дълго време е подготвен за брак и желае смяна. Когато обаче не получат това, което желаят толкоз дълги години, доста евентуално е просто да си тръгнат. Тогава другият сътрудник осъзнава, че е позволил огромна неточност като не е осъзнал потребността от развиване във връзката си, пускайки се по течението.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР