Всички мечтаем за перфектния мъж. Да бъдем с него до

...
Всички мечтаем за перфектния мъж. Да бъдем с него до
Коментари Харесай

5 грешки на влюбените жени: Как да разпознаете, че само ще си загубите времето с него

Всички мечтаем за съвършения мъж. Да бъдем с него до края на живота си, да сме щастливи, да остаряваме дружно.

Но преди да намерим по този начин наречения „ съвършен мъж “, ще би трябвало да се надигнем пред няколко надалеч не идеални, които първоначално също сме считали за идеални. Как да усетите в точния момент, че той не е това, което ви е нужно и да не си губите времето?

Не оставайте с някой, който не може да си откри работа или да се задържи на нея

Бъдете деликатни с безработните мъже, даже в случай че доста се интересувате от някой от тях. По-добре просто бъдете другари с него, до момента в който той си стъпи на краката.

Безработният мъж има ниско самочувствие, най-вероятно е разрушен прочувствено и не се оправя добре с живота си. Изчакайте, до момента в който той стартира да прави това, което обича.

Той няма да може да оцени нито вас, нито  вашата прочувствена или даже финансова помощ. Животът му е безпорядък и нямате потребност от него.

В противоположен случай излиза, че просто си падате по жиголо и лъжец, който се пробва да ви употребява.

Не подценявайте признаците на операция

Начинът, по който мъжът съблюдава даже дребни обещания, приказва доста за него. Ако той е заречен да се обади, тогава той се обажда, в случай че е заречен да бъде в избран час някъде, тогава той идва.

Защото същинският мъж не манипулира с думи, единствено и единствено да ви угоди или да избегне спор. Когато държи на думата си, това демонстрира неговите полезности и какъв брой почита себе си и вас.

Обърнете внимание какъв брой намерено поддържа връзка с вас

Никога не оставайте с мъж, с който няма защо да говорите, както и подобен, с който не можете да говорите искрено – това е значимо за връзката.

Комуникацията е изключително значима за дамите за прочувствена връзка и той може да не се разкрие незабавно пред вас. Но в случай че забележите, че очевидно даже не желае да се опита да се сближите прочувствено, тогава няма смисъл да си губите времето.

Не подценявайте неприятното му възприятие за комизъм

Стойте надалеч от мъжете, които одобряват живота прекомерно съществено и не знаят по какъв начин да разпускат. Това също няма да е добре за бъдещата ви връзка. Защото, когато човек има положително възприятие за комизъм, той се отнася към житейските проблеми по-лесно и положително, а не цинично и песимистично.

Никога не се съгласявайте да бъдете с човек, с който интимните ви прекарвания не са на равнище

Много хора се съгласяват с това, мислейки, че това е всичко, което могат да получат и че това  не е толкоз неприятно, в случай че всичко останало е положително. Но това е надалеч от истината.

Интимното ви задоволство е директно обвързвано с вашето самочувствие. В резултат на това отношението ви към мъжа, който не може да ви задоволи, ще се утежни, просто е въпрос на време.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР