Всички мечтаем да намерим вълшебно хапче, което да помогне срещу

...
Всички мечтаем да намерим вълшебно хапче, което да помогне срещу
Коментари Харесай

Виагра за жени: тази подправка прави чудеса

Всички мечтаем да намерим вълшебно хапче, което да помогне против всички заболявания на дамите: предменструален синдром, менопауза, несигурно либидо.

Сминдухът, вид на добре познатото къри, се среща в предписания под формата на билки или семена за понижаване на проблемите, от които страдат дамите по време на менопаузата. И това надалеч не е всичко, на което е кадърен, оповестява jenata.blitz.bg

В изследване по тематиката се следи понижаване на проблемите с леглото при 42% от дамите, приемали 500 mg билкови добавки на ден. И тези, които страдат от вагинална сухота или болежка по време на секс, започнаха да получават повече наслаждение и по-малко дискомфорт от процеса.

Учени от Индия дадоха органически дестилат от сминдух, наименуван FenuSMART, на 48 дами по време на менструацията им два пъти дневно.

Подправката оказва помощ за равнене на хормоналния декор, повишение на тестостерона и естрадиола.

Експертите споделят, че тестостеронът е ключът към „ стимулиране на половия интерес и поддържане на желанието “, който също оказва помощ за хидратация на гениталиите, озарява чувствата и усилва притока на кръв към гениталиите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР