Всички мечтаем да имаме здрава и балансирана връзка, в която

...
Всички мечтаем да имаме здрава и балансирана връзка, в която
Коментари Харесай

Грижата е най-красивото обяснение в любов – Силвия Кристъл

Всички мечтаем да имаме здрава и уравновесена връзка, в която и двамата сътрудници да са равни. Всички мечтаем за същинската обич и за човек, който ще ни поддържа и схваща. Човек, който ще се грижи за нас и ще стои компактно до нас. И в положително и в зло. Ръка за ръка. Винаги дружно и вечно дружно.

Всяка жена си мечтае за този мъж, който ще преобърне живота ѝ. За връзките с противоположния пол, които ще ѝ донеса единствено и само позитивни усеща и страсти. Връзка, в която тя ще бъде постоянно щастлива и в никакъв случай нещастна.

Да, при всички двойки има разногласия и спорове, само че при тези, чиито имат здрави връзки са мимолетни и бързо отминават. Защото любовта им е по-силна от всеки различен тип страст. По-силна е от егото и от гордостта. Защото това е да имаш здрава връзка – да получаваш обич, съгласие и почитание, само че в това време и да даваш това.

Ето кои са признаците на хубавичко връзка

Свободно изложение на мнение без боязън

Да бъдеш себе си пред него е най-големият симптом, че имате здрави връзки. А да криеш същинското си „ аз “ и да си изградиш подправен облик в името на това той да те хареса е прекомерно неверно. Защото не може цялостен живот да играеш, носейки маска. Обричаш живота си на горест и неистина.

Да си във здрава връзка с верния човек, значи и двамата да си изразявате свободно мнението. Без да се страхувате, че това може да повлияе на връзките ви. Без да имаш опасения, че той ще си промени мнението за теб, когато опознае метода ти на мислене и изявление. Той почита твоето мнение, а ти неговото. И по този начин, даже и да имате разлики – просто ги споделяте, само че в никакъв случай не позволявате на тях да ви попречат на любовта и връзката ви.

Откровена връзка

Много пъти сме писали, че връзката е ключът към сполучливата връзка. И когато тя е откровена и същинска – безспорно имаш здрави връзки с твоя сътрудник. И двамата обичате честността. Ти постоянно си до болежка откровена с него, даже и от време на време това, което искаш да кажеш не е толкоз прелестно. Но животът не е цветя и рози и диалозите сред същинските двойки не се отнасят единствено за това кой какъв брой обича другия.

Когато нещо не ти харесва в неговото държание и те наранява, ти бързаш да му споделиш. Той ти отвръща със същото – искреността е приоритет във вашата връзка. Това е прелестно и един от най-ясните знаци, че вашите връзки са здрави. Продължавайте по същия метод в случай че желаете да ги опазите.

Имате си доверие

Доверието е в основата на всички връзки, без значение дали са другарски, любовни, професионални, фамилни и така нататък Без доверие е невероятно да осъществиш добра връзка с някого. Макар и при започване на вашата връзка да ви е било мъчно да се доверите един на различен, през днешния ден ти имаш доверие на този мъж повече от на всеки различен. Дори на себе си не се доверяваш толкоз, колкото на него. Защото с времето и двамата сте си потвърдили, че може да си разчитате за всичко.

И да не забравяме, че когато става дума за доверие, не можете да оставите слабостите си зад тила си. Ако доверяваш на колегата си си своите недостатъци и в случай че той ги одобри, без да прибягва да те кара да се чувстваш по този начин или да се възползва от тях, тогава връзката ви несъмнено е здрава.

Грижите се един за различен

И за двама ви егото, гордостта и инатът са ви доста непознати. И твой и негов приоритет е щастието на другия. И взаимно се грижите за него. Ти правиш всичко допустимо твоят сътрудник да е благополучен, както и той. Без значение, че се познавате от дълго време. Не позволявате на тръпката и любовта да си отидат от вас. Грижата е най-хубавото пояснение в обич. А ти несъмнено знаеш по какъв начин да обичаш мощно, същински, абсолютно. Както и той.

Независимо дали става въпрос за вашето психическо или физическо здраве и двамата се грижите чудесно и за двете. И в болест и в здраве и по този начин вечно. Един до различен. Един с различен. Ако ти страдаш – страда и той. И назад.

Тази обич е извънредно рядка. Здравата връзка е една от най-трудно опазените неща в този свят. Днес, когато егоизмът и алчността от ден на ден изместват любовта и смирението, в случай че имаш благословията да срещнеш подобен сътрудник, би трябвало да бъдеш подготвена на всичко, с цел да го опазиш. И не, това не е художествена небивалица. А действителност. Която, макар много рядко – тя се случва.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР