Всички лидери сме се виждали с МВР министъра. Не разбирам

...
Всички лидери сме се виждали с МВР министъра. Не разбирам
Коментари Харесай

Пеевски брани МВР министъра: Денков, какво е това Радино вълнение?! Я излез ти на улицата

Всички водачи сме се виждали с Министерство на вътрешните работи министъра. Не разбирам това радино неспокойствие у премиера Денков. Виждаме се с всички министри в държавното управление. Калин Стоянов ми сподели, че е имало опити за напън върху него за назначение на полицейски шефове в страната. Министърът си сподели от кой е идвал този напън.
Това съобщи в коридорите на Народното събрание ръководителят на ПГ на Движение за права и свободи Делян Пеевски, който разяснява изявлението на премиера акад. Николай Денков, че би трябвало да се сътвори парламентарна комисия, която да проверява полицейското принуждение на митинга против БФС и че в случай че вътрешният министър Калин Стоянов не осъди това принуждение, кабинетът ще подаде оставка.
„ Не би трябвало да има комисия за следствие на полицейското принуждение. Ние няма да я подкрепим. Какво трябваше да създадат тези момчета? Премиерът и министрите да излязат от комфортните си кабинети и да слязат при тях на улицата. Не е работа на вътрешния министър да осъжда полицейското принуждение. Има си Инспекторат, който се занимава с тези работи “, добави той.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР