Всички, които управляват в момента, да си направят по един

...
Всички, които управляват в момента, да си направят по един
Коментари Харесай

Йордан Цонев: Всички, които управляват в момента, да си направят по един тест за наркотици

Всички, които ръководят сега, да си създадат по един тест за опиати. С тази концепция зам.-шефът на Движение за права и свободи Йордан Цонев изненада водещата на Би Ти Ви Мария Цънцърова.

На въпрос какво биха посочили тестванията, Цонев отговори: „ Нека да ги забележим. Да го създадат.

" Няма да подкрепим кабинета на Асен Василев ", сподели още Цонев.

" Много мъчно се ръководи със 121-2-3 депутати. Ние го правихме по времето на Пламен Орешарски и видяхме, че не става и по тази причина оттеглихме поддръжката си. Не може да събереш болшинство за всеки един закон. Това ще бъде мъка за самите тях. По-добре да отидем на избори ", счита Цонев.

Той добави, че изборите не са безпорядък, само че ръководството е.

„ Този кабинет, който е кабинет навръх тези двамата -Кирил Петков и Асен Василев- е кабинет, който сътвори безпорядък в страната ". По думите му, в случай че се сформира нов кабинет, ще се види повече от същото – кавги, безпорядък и и липса на управническа визия.

Номинацията на Асен Василев е същата като Кирил Петков. „ ….Опитах се да го обобщя с един филм от близкото минало, като единствено ще прибавя опиатите. Става въпрос за „ Секс, неистини и видео и опиати “. Всичко, които управлават сега да си създадат тест за приложимост на опиати. Аз съществено приказвам. Говоря за тези, които ръководят сега в кабинета. От първия надолу има много сигнали. Народните представители знаят за това, въпреки че не го споделят публично… Аз чета в медиите, а пък и виждам “

" По-добре е да се сформира след изборите един кабинет, който с 130-140 депутати да сътвори едно хомогенно евроатлантическо общество, което да върне нормалността в политиката ", сподели Цонев.

Той дефинира като евроатлантически партиите " Продължаваме промяната ", ГЕРБ и Движение за права и свободи. " Ако спрат да вършат нелепости и да считат, че политическите съперници са врагове, и стартират да договарят, ще се стигне до резултат ", счита Цонев.

Той разяснява и съпартиеца си Делян Пеевски. " Той от дълго време нищо не споделя на Кирил Петков и Асен Василев, тъй като счита, че няма смисъл да се приказва на хора, които лъжат ", изясни той.

По думите му Пеевски дарявал депутатската си заплата на манастир.

Относно дипломатическия скандал с представителите на Руската федерация у нас и тяхното изпъждане, Цонев съобщи, че това е направено по ред и процедура, които делигитимират самото деяние.

" Ако в този момент ние установяваме, че страната е изправена пред меко казано дипломатически кавги, пред конституционна рецесия и то за това са отговорни министър-председателя и други лица от кабинета. Носят политическа отговорност и тези, които ги докараха на власт в името на светли идеали и цели ", съобщи още Цонев.

„ Не е отговорен единствено Кирил Петков, отговорността за неговите дейности е и на тези, които го подкрепяха ", добави още зам.председателят на Движение за права и свободи.

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в!

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР