Всички, които управляват в момента, да си направят по един

...
Всички, които управляват в момента, да си направят по един
Коментари Харесай

Йордан Цонев: Всички, които управляват в момента, да си направят по един тест за наркотици

Всички, които ръководят сега, да си създадат по един тест за опиати. Това сподели пред Би Ти Ви зам.-председателя на Движение за права и свободи Йордан Цонев. С тази концепция зам.-шефът на Движение за права и свободи Йордан Цоневе изненада водещата Мария Цънцърова.

Номинацията на Асен Василев е същото като Кирил Петков. Опитах се да го обобщя с един филм от близкото минало, като единствено ще прибавя опиатите. Става въпрос за кино лентата „ Секс, неистини и видео “.

Цонев сподели, че за опиатите чел по медиите.

„ Аз съществено приказвам. Говоря за тези, които ръководят сега в кабинета. От първия надолу има много сигнали. Този кабинет на Петков и Василев е кабинет, който сътвори безпорядък и безчет кавги. Чудех се по какъв начин да ги изброя “, уточни Цонев.

„ Аз чета в медиите, а пък и виждам “, уточни той.

На въпрос на водещата кои медии чете, Цонев отвърна:

„ Капитал и Дневник. Шегувам се, несъмнено. Сетих се за изчезналия в това студио Иво Прокопиев. Той трябваше да е през днешния ден тук, само че разбрах, че е ангажиран. Когато бях поканен вие казахте кои са другите посетители и измежду тях бе той. Но очевидно е ангажиран да прави новия си кабинет, тъй че ще пристигна по-късно “, сподели Цонев.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР