Всички, които се нуждаят от лява политика, не заслужават поведението

...
Всички, които се нуждаят от лява политика, не заслужават поведението
Коментари Харесай

Зарков за Нинова: Инат под маската на твърдост и лоялност

Всички, които се нуждаят от лява политика, не заслужават държанието на лидерката на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова. Това съобщи в ефира на бТВ тази заран служебният министър на правораздаването Крум Зарков.

" Поисках оставката на Корнелия Нинова, когато бяхме трети – в този момент сме пети ", означи той.

След предходния избор през ноември Зарков изиска оставката на лидерката, тя я подаде, само че конгресът на партията не я одобри. Този път, макар продължаващия спад на резултата на Българска социалистическа партия, който съгласно Нинова е единствено " 1% ", лидерката на левицата отсече, че изобщо няма да я подаде.

" Инат под маската на неотстъпчивост и преданост ", дефинира я Зарков.

Следващият Национален съвет на Българска социалистическа партия е финален късмет за партията, означи той.

" Ако се даде късмет на българските социалисти, да се провеждат, да вдигнат взор – резултатите ще дойдат. Лявото е основна тематика за българската политическа система “, добави Зарков.

Зарков заключи и работата си като длъжностен министър на правораздаването като сполучлива, добави и че изборите са минали умерено и резултатите не са оспорени от никого. Не пропусна да означи и значимостта на един от своите оферти, закон за персоналния банкрут.

" България е единствената страна без закон за персонален банкрут. Има хора, които са добросъвестни, само че не съумяват да си покрият отговорностите. Искаме да предложим процедура, в която длъжникът да може да провежда нещата и да получи втори късмет. Важно е да за се защитят тези, които желаят, само че не могат, а не тези, които хитруват. "
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР