Сериозен трус разклати местната структура на ГЕРБ в Монтана, научи

...
Сериозен трус разклати местната структура на ГЕРБ в Монтана, научи
Коментари Харесай

Трус в ГЕРБ в Монтана! Детронираха Ирена Димова от първото място в листата, кариерата й май приключва

Сериозен трус разклати локалната конструкция на ГЕРБ в Монтана, научи организация BulNews.
Днес Изпълнителната комисия на ГЕРБ утвърди имената на водачите и състава на листите с претенденти за народни представители на коалиция ГЕРБ-СДС.
Досегашният лидер в МИР 12 Ирена Димова е изхвърлена от първата позиция, където е подложен водачът на сътрудниците от Съюз на демократичните сили Румен Христов. На досегашната монтанска депутатка е препоръчано второто място, което тя е приела като насмешка. По тази причина се чака пълничката дама да се откаже от присъединяване в предварителните парламентарни избори и да потъна в давност.
Корпулетната Ирена Димова ще бъде запомнена с преврата против нейния предходник Дилян Димитров. Бившият регионален ръководител на ГЕРБ бе един от обичаните и съответни локални политици, само че груба конспирация го махна от поста, на който се насади амбициозната му наследничка.
След това Ирена Димова направи съществената неточност да се обкръжи с некомпетентни съветници, които и даваха неприятни препоръки. Тя по този начин и не съумя да разбере, че не е належащо да работи със стадо куци коне в публицистиката, и затова нейните прояви и послания не стигаха до хората.
Закономерно управлението на партията в София не получаваше достоверна информация за нейната персона и най-после бе подценена за сметка на надалеч по-комуникативния Румен Христов.
Нейната провалена политическа кариера би трябвало да служи за образец на останалите й сътрудници в избора им на сериозен медиен сътрудник. Майсторите останаха малко…
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР