Всички кандидати за Висшия съдебен съвет имаха своите професионални качества.

...
Всички кандидати за Висшия съдебен съвет имаха своите професионални качества.
Коментари Харесай

Цветанов: Категорично не влизаме в договорки с БСП и ДПС

Всички претенденти за Висшия правосъден съвет имаха своите професионални качества. Изборът стана по новите правила, които са част от правосъдната промяна. Тези правила бяха утвърдени от Венецианската комисия. Изборът беше напълно транспарантен.

Това сподели в предаването "Събуди се " по Нова телевизия ръководителят на парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987... към профила. "Несериозно е да се приказва за сделки с Българска социалистическа партия. Ако изборът на членове за Висш съдебен съвет не беше минал, в този момент щеше да се приказва, че партиите още веднъж сме се изпокарали. Водещо при изборът беше професионализмът. Няма никакви сделки. Искам да пожелая триумф на новия Висш съдебен съвет. В никакъв случай не би трябвало да обвързваме избрани дейности на дадени депутати с предоставяне на инструкции по какъв начин да се гласоподава. При гласуването имаше проблем с техническите устройства. Снежана Дукова в никакъв случай не е давала инструкции. Тя е алармирала за проблем с устройството с гласоподаване. Преди гласуването в парламентарната група разговаряхме и всички колего имаха опцията да зададт своите въпроси и да се срещнат с претендентите за Висш съдебен съвет. Недопустимо е да се управлява гласуването. Ние от ГЕРБ променихме това с въвеждането на биометричните данни. Преди това един народен представител можеше да гласоподава с няколко карти ", разгласи той.

" Валери Симеонов Валери Симеонов е заместител министър-председател по икономическата и... към профила е директен човек и от време на време позволява страстите да вземат връх. Някои неща би трябвало да се вземат решение вътре в обединението. Аз доста почитам Симеонов и съдружните ни сътрудници. Всички знаят, че в едно семейство има търкания. Важно е да имаме общи цели. склонен съм с Валери Симеонов, че последните месеци не сме се събирали на съдружен съвет. Това се дължи на обстоятелството, че всички бяхме доста заети - и министри, и депутати. Чухме се с него и се разбрахме за опцията идната седмица да създадем един съдружен съвет ", разкри Цветанов.

Той разяснява и тематиката за закупуването на нов изтребител за Военновъздушните ни сили. "Няма никакво опълчване сред институциите. Ние желаеме да има бистрота при даването на толкоз доста пари. Трябва да има гаранция, че процедурата за изтребителите ще е рпозрачна. Тази процедура е почнала през 2010 година. През 2012 година персонално президентът Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш... към профила, тогава шеф на Военновъздушни сили, дава отлична оценка на F-16. През 2014 година той посещава Унгария и внезапно става бранител на самолетите "Грипен ". Тогава Радев написа опорните точки на Пламен Орешарски Доц. доктор ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, учител и... към профила за изтребителите. През 2015 година той сякаш хвърли оставка. Премиерът Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила постоянно е бил извънредно угрижен за националната сигурност и тогава се взе решението точно бъдещият президент да вземе окончателното решение за самолетите. Критериите за нов военен аероплан до тогава са били седем и внезапно осем, което е повода да отпаднат F-16. Аз давам единствено обстоятелствата. Нека хората да си създадат изводите. Не желая да приказвам за лобизъм, както президента. Не виждам никакъв лобизъм в това, че желаеме да създадем една транспарантна процедура и да отпадне един аршин, който не е признат от българския парламент. На политическата сцена би трябвало да спориш единствено с обстоятелства. Искам да се извиня за изпуснатата имитация към президента Радев. Мисля, че по този начин е вярно и мъжко ", приключи Цветанов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР