Всички жени искат да са красиви , неотразими и впечатляващи.

...
Всички жени искат да са красиви , неотразими и впечатляващи.
Коментари Харесай

Неотразими и секси на плажа – модни предложения за бански през това лято

Всички дами желаят да са красиви, неотразими и впечатляващи. Особено на плажа. А за това не е нужно изключително доста. Първо – да се погрижим за фигурата, понаедряла есента и зимата. И второ – да се срещнем с стилните оферти на дизайнерите и да намерим своя модел. И освен един. Поне два бански би трябвало да има в плажния дрешник на всяка жена.

И по този начин. Най -напред да зарадваме почитателките на ретро стила. Остават си фешън ретро банските. Даже и по-пищните дами могат да се възползват от такива модели, които посредством своята женствена кройка образно вършат силуета по-строен, акцентират извивките на тялото, вършат визията по-млада и привлекателна. За ретро модата ни припомнят бански на точки, на райета, с къдри и кормила. А банските с камъни и пайети губят своите позиции за идващото лято.

Може да се спрете и на бански в две елементи с бикини с висока талия. Или подобен модел с колан, в духа на седемдесетте години. Тогава не забравяйте да допълните със стилни аксесоари като широкопола шапка и очила. Актуални са комплектите с транспарантни детайли и сечения. Например, монокини, фигурално изрязани начело или в профил.

Пробвайте бански в жанр бандо, с цел да прикриете проблематичните зони. Обемни и сочни принтове на плодове и ярки цветя основават игриво въодушевление.

Ако не ви липсва храброст, може да си набавите бански в жанр долни дрехи, с къдри и секси декори. Танкини, състоящи се от топ и плитки бикини, ще ви разрешат да изглеждате ултрамодерно. Още повече, че на мода са плитките бикини и топ, допълнен с летящи ръкави.

Относно цветовете и щампите, то любимци на сезона, с изключение на бяло и черно, са наситено жълто, етнически претекстове, обемни рисунки на цветя, синьо и наситено зелен цвят. Не забравяйте и морската тема – бански на райета. Стилно ще изглеждате в красиви бански в ярки цветове, в едноцветни модели, в бански с необикновени принтове.

Избирайки,разчитайте на своя усет и нюх, съобразете ги с вида на фигурата си и ще можете да изглеждате луксозно на плажа. Не забравяйте да допълните облика с ярки аксесоари. Дизайнерите поучават да не ги съчетавате с банския. Те би трябвало да са ярки и запаметяващи се. Но не забравяйте, че избирайки бански за идния летен сезон, не е наложително да се спрете на съвременни разновидности. Главното е вашия бански да ляга отлично на фигурата ви, да акцентира хубостите на вашия контур, както и да е комфортен за прилагане и да ви обезпечава комфорт. Независимо дали ще изберете цялостен бански или модел от две елементи, танкини или монокини, хубав бански с бикини или къси панталони, основното е да се чувствате и да изглеждате добре.

Мили дами, лятото настава праволинейно. Времето единствено ще се погрижи за възобновяване на плажния ви дрешник, с цел да се чувствате уверени на морския бряг. Още през зимата водещите фешън къщи са определили новите плажни фешън трендове. Ако държите да ги следвате, запознайте се с тях и направете своя верен и осведомен избор. Разбира се, дамският плажен дрешник не се състои единствено от един бански. Хармоничната визия се образува от голям брой елементи – от обувките, до аксесоарите.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР