Всички имаме наши лични числени и цветови вибрации. Някои –

...
Всички имаме наши лични числени и цветови вибрации. Някои –
Коментари Харесай

♥ Луиз ХЕЙ и нейното тълкувание за Личната година, украсено с цвят, скъпоценен камък и ключова дума

Всички имаме наши персонални числени и цветови трептения. Някои – като рождената ни дата да вземем за пример – са непрекъснати. Други са краткотрайни и се трансформират всеки ден и година. Когато умишлено се обкръжаваме с самостоятелните си цветове, се настройваме на една вълна с космичните сили. 

2020-та е Универсална година Четворка (2+0+2+0=4). За да откриете самостоятелната си годишна осцилация, към настоящата Универсална година прибавете рождения си месец и рождената си дата. Общият общ брой, редуциран до едноцифрено число дава информация за Личната ви година.

Лична година № 1 
Цвят ♥ Червено, Скъпоценен камък ♥ Рубин, Ключова дума ♥ Начало 

Това е година за начало, нови инициативи, начинания, хрумвания, за всичко ново. Време е да посеете семената. И запомнете – те не изникват за ден-два. Първо би трябвало да съзреят и да пуснат корени. Чак по-късно стартират да порастват. Дайте опция на концепциите си да се вкоренят крепко. Начертайте си проект за деветгодишния житейски цикъл и започнете още занапред да действате за реализирането му. Бъдете нащрек. Уповавайте се повече на себе си, в сравнение с възможни партньорства и съдружия. В този интервал най-важни са независимостта и себеутвърждаването. Сега поставяте основите. Работете неуморно и старателно. Това е годината, която ви дава опция да се изявите като основател и да завоювате нови територии. 

„ Отвоювам нови територии и се залавям с нови инициативи! ”
...

Лична година № 2 
Цвят ♥ Оранжево, Скъпоценност ♥ Лунен камък, Ключова дума ♥ Търпение

Семената, които посадихте предходната годи-на, са подземен и се готвят да изкласят. Тази година заслужавате отмора и успокоение. Гледайте да си ги осигурите. Дръжте се дипломатично и тактично. Най-добре е да работите в екип и да си поделяте отговорностите. Бъдете сговорчиви. Не насилвайте нещата. Изчаквайте търпеливо. Доброто единствено ще ви откри. Обръщайте внимание на детайлите. Събирайте лека-полека нужното. Надничайте зад кулисите. Възможностите занапред ще се появят. Обмисляйте, планирайте и се отдайте на покой. На всяка цена запазвайте наличие на духа. Любовта е на напред във времето. Годината е доста добра за партньорствата и взаимоотношенията.  

„ Уповавам се на житейските процеси, които се развиват, следвайки божествения промисъл! ”
...

Лична година № 3 
Цвят ♥ Жълто, Скъпоценен камък ♥ Топаз, Ключова дума ♥ Наслада 

Това е годината на заниманията. Посятото преди две години стартира да се пробужда за живот. Вярвайте в себе си. Семената пускат дълбоки корени. Предвкусвате рождението. Всичко е наред – няма по какъв начин да не го усетите. Любовта е на всички места. Време е за другарства и за обичаните ви занимания. Забавлявайте се, не пропускайте купони и събирания; ходете на екскурзии и почивки. Тази година е отдадена на артистизма и общуването. Изразявайте себе си в креативен проект, колкото е допустимо повече. Смейте се, пейте, танцувайте, разпръсквайте светлина край себе си. Годината ви ще бъде изпълнена с наслада. 

„ Обичам живота и му се любувам! ”
...

Лична година № 4 
Цвят ♥ Зелен, Скъпоценни камъни ♥ Смарагд / Нефрит, Ключова дума ♥ Прагматизъм 

Време е да се върнем към работата. Семената покълват. Трябва да оплевите градината. Бъдете продуктивни и проведени. Градете основите. Действайте пламенно и не изоставайте от графика. Поемете самодейност. Подредете живота си и се по-грижете за дребните неща. Налагайте си самодисциплина и не се поддавайте на мързела. Работете ведро и ще имате сили за всичко. Грижете се за здравето си. Влагате в бъдещето, тъй че бъдете градивни. Тази година разрешете належащите проблеми. Колкото повече старания положите, толко-ва по-богата ще бъде реколтата. Всичко ще се развива добре. 

„ Превръщам всичко в златна опция! ” 
...

Лична година № 5 
Цвят ♥ Синьо, Скъпоценни камъни ♥ Тюркоаз, Аквамарин, Ключова дума ♥ Промяна

Из въздуха се носи благоухание на смяна и независимост. Посятото пораства. След усилената работа предходната година заслужавате отмора. Нека това е годината, в която ще се обновите. Изявете най-хубавото от себе си. Зарежете рутината. Направете нещо неизмеримо. Отхвърлете старите хрумвания. Тази година бъдете разнообразни. Излезте на ярко и погледнете живота с нови очи. Дава ви се превъзходна опция да научите нов език или да заживеете на ново място. Променяйте се – себе си, дома, стандартите, работата. Внимавайте измененията да са потребни и за близките. Срещайте се с допустимо най-вече хора. Търсете приятните изненади. Все отново не пилейте силите си. Бъдете дейни, само че не и трескави. Тази година би могла да ви донесе доста задоволство. 

„ Приветствам смяната и уголемявам границите си! ”
...

Лична година № 6 
Цвят ♥ Индиго / Тъмносиньо, Скъпоценности ♥ Перли, Сапфир, Лапис лазули, Ключова дума ♥ Отговорност

Време е да се погрижите за фамилията, дома, околните и приятелите. Цветята цъфтят. Нека домът стане център на живота ви. Бъдете виновни, от-крити и обективни. Помагайте и приемайте за-дълженията си с наслада. Грижете се за всичко свое – хора, места, движимости. Тази година е най-хубава за сватба. Отлична е и за промяна на жилището. Нека музиката стане неотменна част от живота ви. Празнувайте вкъщи. Наложете си стандарти и ги спазвайте. Довършвайте започнатото. Живейте ритмично и хармонично. Всичко, направено в името на околните, е положително. Станете душеприказчик. Винаги подавайте ръка. Това е годината, която ще посветите на персоналния си живот. Ще останете надълбоко задоволени. 

„ Приемам отговорностите си с любов и наслада! ”
...

Лична година № 7 
Цвят ♥ Лилаво / Виолетово, Скъпоценен камък ♥ Аметист, Ключова дума ♥ Вяра

Тази година е интровертна. Плодовете надничат иззад клонките; би трябвало да имаме вяра в съзрява-нето. Отделете време за размисъл, учете и се от-дайте на самоанализ. Оставайте по-често сами и използвайте градивно уединението. Анализирайте мислите и дейностите си. Какво желаете да измененията в себе си? Числото седем нормално разкрива другояче незабележими неща. Направете си равносметка. Тази година е отдадена на вътрешно израстване и подготовка. Не се впускайте в инициативи и не насилвайте нещата; изчаквайте ги сами да дойдат при вас. Отдръпнете се от бизнес света, доколкото е допустимо. Медитирайте, бъдете интроверт. Отложете обществените изяви за по-подходящо време. Може да попътувате, с цел да опознаете по-добре себе си. Тази година е духовна, носете се по течението й. Позволете на духа си да израсне. 

„ Радвам се на вътрешните търсения и откривам доста отговори! ” 
...

Лична година № 8 
Цветове ♥ Бежово / Кафяво / Розово, Скъпоценен камък ♥ Диамант, Ключова дума ♥ Постижение 

Това е годината на триумфа. Време е за беритба. Започнатото преди осем години е узряло. Изнесете реколтата си на пазара. Бизнесът и всичко материално са вашата буря. С малко старания ще постигате доста. Преследвайте задачите си. Влезте в ролята на шеф, управител, уредник. Бъдете ефикасни, настоятелен и самоуверени. Във всички инициативи проявявайте почтеност и играйте по разпоредбите. Ще постигнете доста. Може да се сдобиете с повече пари от предстоящото. Бизнес пътуванията са облагодетелствани. Това е годината на достиженията. Не я пропускайте! 

„ Преуспял съм и ръководя личния си свят! ” 
...

Лична година № 9 
Цветове ♥ Всички пастелни, Скъпоценности ♥ Опал, Злато, Ключова дума ♥ Пълнота 

Време е да сложите финалните линии. Градината затваря виталния си цикъл, само че някои от растенията към момента дават плодове. Това е годината на пролетното разчистване – даже на най-малките ъгълчета. Прегледайте всичко и се разделете с непотребното – хора, места, хрумвания, движимости. Ако нещо е завършило – оставете го да си отиде. Не отлагайте. Тази година доста неща ще изоставен живота ви. Благословете ги и си вземете довиждане. Така ще отворите място за новото, което следва идната година. Щастието е към вас. Това е година на заключителните стадии. Не подхващайте нови инициативи. Не се впускайте в нови любовни афери – няма да устоят тестванията на времето. Наслаждавайте се на артистичния аспект на битието. Тръгнете на дълго странствуване и узнайте по какъв начин живеят другите. Раздавайте. Подарявайте на хората. Бъдете толерантни и състрадателни, прощавайте. Любовта би трябвало да бъде споделена с всички. Осъзнайте, че всички хора на тази планета са свързани. Старият цикъл завършва. Подгответе се за идващия идната година. 

„ Чувствам се задоволен, пълностоен и приключен! ”
...

Лична година № 11 / 2 
Цветове ♥ Черно, Бяло или Перленосиво, Скъпоценност ♥ Сребро, Ключова дума ♥ Интуиция 

11/2 е „ висше ” число. Издигнете се над всекидневната рутина. Излъчвайте светлина като звезда. Задайте на самите себе си нови стандарти. Изучавайте духовната и метафизичната страна на живота. Тази година универсалната обич е по-значима от самостоятелната. На всяка цена пазете вътрешния си мир. Окултното ще ви вълнува повече. Годината не е от мощните за бизнес, само че пък ще ви хрумват положителни хрумвания, които ще са ви от изгода отсега нататък. Издигнете се до идеалите си. Подгответе се. Тази година може да ви споходят популярност и по-чести. Сега е времето за вътрешно израстване, озарение и размисъл.

„ Вслушвам се във вътрешния глас на мъдростта! ” 
...

Лична година № 22 / 4 
Цветове ♥ Коралово, Ръждивокафяво, Скъпоценности ♥ Корал, Мед, Ключова дума ♥ Величие

22/4 е „ висше ” число. Ако се въздигнете над равнището на четворката, ви чакат върхови достижения. Общността се нуждае от бас. Ако работите само за себе си, ще ви убягнат опциите, които ви открива тази година. Но в случай че се трудите в името на болшинството, плановете ви безспорно ще бъдат сполучливи. Открива се опция да изживеете мощна година и да осъществите грандиозни проекти. Направете нещо, което си коства напъните. Впрегнете целия си мисловен капацитет. Рядко се отваря такава година. Силата и водачеството може да са ваши. 

„ Благословен съм, тъй като работя за положителното на планетата! ”

От: „ Цветовете на щастието и числата на шанса “, Луиз Хей, изд. „ СофтПрес ”, 2010
Снимка: louisehay.com

Източник: webstage.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР