Всички филми носят у себе си послание, което успява да

...
Всички филми носят у себе си послание, което успява да
Коментари Харесай

10 емоционални филма, които докосват сърцето ни

Всички филми носят у себе си обръщение, което съумява да доближи до нас по един или различен метод, само че несъмнено трагичните истории влияят по-силно върху страстите ни.

Долуизброените филми са за всички, които обичат да се оставят на прожекциите да прекатурват възприятията им и да бъдат част от протичащото се на екрана.

1. Бенджи
2018 година

Последната досега версия на „ Бенджи “ още веднъж ни демонстрира смелостта на едно куче, което откакто е приютено в новия си дом, не стопира да демонстрира лоялността си към своето семейство, без значение всички рискове към тях.

2. Лунна светлина
2017 година

На показ е една друга от нашите показа неустрашимост, която се откроява в няколко аспекта – в детството, юношеството и преклонна възраст на героя, който се бори да резервира себе си макар всички компликации, с които се сблъсква.

3. Лъв: Стъпки към дома
2016 година

Сару е на 5-годишна възраст, когато се изгубва и оттогава животът му се трансформира в непрекъснато търсене и тичане. След двадесет години, той е убеден, че ще откри фамилията си и потегля на последното си странствуване.

4. Стая
2015 година

Една стая е цялата действителност за Джак, който е теоретичен да има вяра, че не съществува нищо отвън нея. Той живее с майка си там, която желае да го защищити непременно, даже по този метод да го принуди да живее като пандизчия. Любопитството на Джак обаче пораства с всеки минал ден и той скоро ще се сблъска със света отвън стаята.

5. Камшичен удар
2014 година

Млад барабанист, новоприет в музикална консерватория, попада под управлението на непоколебим диригент, който ползва огромен душевен напън върху студентите, като по този метод желае да извади гениалния музикант у тях.

6. Капитан Филипс
2013 година

Товарният транспортен съд на капитан Филипс е нападнат от въоръжени пирати, които съумяват да го вземат за пленник, само че скоро и двете страни попадат в ръцете на сили, които са надалеч от техният надзор.

7. Клетниците
2012 година


Жан Валжан живее с непозната идентичност години наред, като през това време съумява да сътвори и своя фабрика. Там, той преплита пътя си с една от неговите работнички, която в следствие губи живота си и той приема щерка ѝ като лична.

8. Бойна кръв
2011 година

Двама братя, разграничени още в тийнейджърските си години, се събират още веднъж, само че този път на кръга. Единият се бори за фамилията си, другият за своята родината, а конфликтът им ги оставя неподготвени, даже след дългите подготовки.

9. Не ме забравяй
2010 година

Драматичната история ни разкрива живота на двама души, които носят огромно тегло, а точно загубата на свои близки. В самотата си, те намират разтуха и съгласие един в различен, а с това и ни потвърждават, че любовта е в основата на всичко.

10. Хачико: Историята на едно куче
2009 година

Трогателната история за навиците на едно куче, които не се трансформират даже и след загубата на своя собственик. То ни демонстрира мощната си връзка и лоялност към него, като в същото време оставя трайна диря у всеки един фен.

Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР