Всички фенове на тениса знаят кой е Ричард Уилямс. Бащата

...
Всички фенове на тениса знаят кой е Ричард Уилямс. Бащата
Коментари Харесай

Уил Смит ще играе бащата на сестрите Уилямс

Всички почитатели на тениса знаят кой е Ричард Уилямс. Бащата на Винъс и Серина Уилямс е индивидът, съдействал най-вече за техните триумфи. Макар че не е упражнявал тенис, той съумява да преодолее големи компликации, заобикалящия го песимизъм и своето проблематично минало, с цел да сътвори две от най-големите имена в международния тенис, написа Cinefish.

Задава се филм за живота на Уилямс старши. Заглавието на бъдещия шлагер е „ King Richard “, а в основната роля ще забележим Уил Смит. Сценарият е дело на Зак Бейлин.

Още когато дъщерите му са към 4-годишни, Уилямс изготвя проект от 78 страници за техните професионални кариери в тениса. Той стартира да тренира девойките на кортове в Комптън и те бързо загатват за гения си на разнообразни шампионати. Сестрите Уилямс са измежду най-големите имена в историята на женския тенис, като Серина е с 23 победи в шампионатите от Големия шлем.

Тим Уайт и Тревър Уайт („ Вестник на властта “, „ Дивата река “) ще са продуценти на кино лентата, дружно със Смит и неговата компания Overbrook Entertainment. Наскоро звездата разгласи, че се отхвърля от присъединяване в „ Отряд самоубийци 2 “. Явно, тъй като към този момент е направил избор да взе участие в различен, по-голям за него филм. Иначе Смит, който скоро ще забележим в ролята на Джин в игралната версия на „ Аладин “, сега довършва фотосите на „ Лоши момчета 3 “.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР