Всички екипи на контролните служби ще бъдат изкарани по пътищата

...
Всички екипи на контролните служби ще бъдат изкарани по пътищата
Коментари Харесай

Всички катаджии излизат на пътя за акция срещу джигитите, високата скорост и пияниците

Всички екипи на контролните служби ще бъдат изкарани по пътищата на страната. Те ще наблюдават както за превишаване на скоростта, по този начин и за водачи, които карат нападателно и с това основават рискови обстановки за другите на пътя, оповестиха от КАТ.

Засилен трафик по пътищата на страната се чака на 23-и и 24-и декември заради коледните и новогодишни празници. Изключително претрупан ще е трафикът в столицата и регионалните градове през днешния ден, най-сериозна ще е обстановката на изходите на София и по трите съществени автомагистрали - " Тракия ", " Хемус " и " Струма ".

На 25-и и 26-и декември, както и на 1-ви януари ще бъдат правени инспекции за шофиране след приложимост на алкохол и опиати. От Пътна полиция приканват всеки, който забележи несъответстващо държание на пътя, да подаде сигнал на незабавния телефон 112.

Пътните служители на реда оповестиха още, че ще разположат през днешния ден и на Бъдни вечер, когато също се чака сериозен трафик, спомагателни екипи, а по автомагистралите, където се правят поправки, ще се подхващат и краткотрайни организации на придвижването.

Едно от местата, където се получават съществени тапи и километрични колони от пъплещи коли е автомагистрала " Тракия " преди тунел Траянови врата. Там се прави ремонт на тръбата в посока Пловдив и поради това придвижването минава в двете посоки единствено в тръбата към София.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР