Всички български граждани бяхме изненадани, когато разбрахме от това внезапно

...
Всички български граждани бяхме изненадани, когато разбрахме от това внезапно
Коментари Харесай

Костадинов: Има хаос на всяко едно ниво в управленската администрация

" Всички български жители бяхме сюрпризирани, когато разбрахме от това ненадейно признание на един от факторите на ръководещата коалиция, че държавният запас някак си внезапно е намалял. Подготвили сме съответните въпроси, тъй като не би следвало да гадаем къде са парите на страната, а да питаме и да получим пряк отговор от министъра на финансите. "

Това разяснява във фейсбук водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов.

" Мен повече ме тормози друго - че има проблем с финансите, не е вест. Това се видя още при правенето на държавния бюджет за 2022 година, който закъсня извънредно доста и беше признат невиждано късно. По-скоро казусът е в това, че има безпорядък на всяко едно равнище в управническата администрация ", добавя Костадинов.

По думите му, имаме типичен образец за едно немощно, тотално импотентно в управнически проект държавно управление, което страда от всяческа безпринципност и несръчност във всяко едно отношение.

" България като страна и държавност банкрутира и тук не приказвам за финансов банкрут, приказвам за честен за административен за управнически за държавнически банкрут. Виждаме едни инцидентни хора, сложени на неслучайни позиции, които водят политика явно в полза на непознати страни, те не се стремят и да го крият и изясняват, че това ръководство в полза на непознати страни е форма на изложение на съюзнически задължения ", споделя още водачът на " Възраждане ".

Самият наш министър-председател сподели нещо, което беше невиждано и никой преди него не си беше разрешавал да каже. Той сподели, изтъквам " България би трябвало да избира дали да бъде дребна, самостоятелна, независима, страхлива страна или да бъде мощна в Европейски Съюз и НАТО ". Никога зависимостта не се е представяла като мотив за горделивост, по този начин както направи нашият министър-председател в последните няколко месеца, откогато ръководи страната, акцентира Костадинов.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР