Всеобщият любимец на музикалните фенове Тоше Проески се събра с

...
Всеобщият любимец на музикалните фенове Тоше Проески се събра с
Коментари Харесай

Неприятностите не спират: Нова трагедия в семейството на Тоше Проески

Всеобщият любим на музикалните почитатели Тоше Проески се събра с татко си измежду звездите. Татко му се спомина в четвъртък.

Тъжната новина показа в мрежите сестрата на Тоше – Дора, която написа: " Светъл път, баща мой! "

Скромното семейство на Тоше претърпя непреудолима болежка преди 16 години, когато артистът почина при пътен случай в Хърватия на път за концерт.

Родителите на звездата  Доминика и Никола, живееха насаме след гибелта на сина си и не се показваха обществено. Не можаха да одобряват тежкия удар, който ориста им нанесе.

Те трансфораха дома си в музей и одобряваха у дома всеки, който искаше да надзърне в родната къща на балканската звезда, отишла си без време от този свят.

Тоше Проески е емблематичен артист от Република Македония. Сочен е за най-популярния реализатор в страната, даже в цяла някогашна Югославия. Негова запазена марка е изразът „ Ве сакам сите! “.

 През 2001 година Тоше се среща със сръбската хандбалистка Андрияна Будимир. След прекосяването ѝ в испански тим двамата се разделят, само че огромната обич сред тях ги събира още веднъж. Андрияна минава в македонския тим Кометал, само че щастието им не трае дълго – Тоше умира при злополука на 16 октомври 2007 година

Автор: blitz.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР