Всеобхватен, мощен и удобен инструмент за ИТ специалистиДнес организациите произвеждат

...
Всеобхватен, мощен и удобен инструмент за ИТ специалистиДнес организациите произвеждат
Коментари Харесай

Stellar Data Recovery Technician - безпроблемно възстановяване на RAID данни

Всеобхватен, мощен и комфортен инструмент за ИТ експерти

Днес организациите създават купища данни всеки ден. Загубата на сериозни файлове заради инцидентно заличаване или други аргументи може да съставлява сериозна опасност за бизнеса и самостоятелните консуматори. Въпреки това, с верния инструмент като Stellar Data Recovery Technician, можете да възстановите изгубените си файлове с лекост. Този програмен продукт е особено предопределен за ИТ админи, специалисти по възобновяване на данни и снабдители на услуги.



Stellar Data Recovery Technician е модернизиран RAID програмен продукт за възобновяване, който поддържа както хардуерни, по този начин и софтуерни RAID конфигурации. Това решение показва изключителна подготвеност в извличането на изгубени, изтрити или недостъпни данни от логичен повредени, развалени или погрешно функциониращи RAID 0, RAID 5 и RAID 6 масиви. Софтуерът може също да възвръща данни от SHR и NAS системи.

Ефективно RAID възобновяване на данни:

бързо възвръща данни от RAID устройства, в това число изтрити документи и имейли, макар сложността на RAID системите, които нормално изискват профилирана поддръжка. Този програмен продукт безпрепятствено отстрани сложната задача за ръчно добиване на изгубени данни след щета.

Освен това софтуерът е доста умел в извличането на данни от погрешно сложени или форматирани RAID логичен томове. Тази функционалност е скъпа, когато се сблъскате с неизправности на контролера, конфигурационни затруднения или логичен неточности в границите на RAID системата. Разширените благоприятни условия за възобновяване на данни на Stellar подсигуряват извличането на сериозни данни, намалявайки както загубата на продуктивност, по този начин и финансовото влияние.

Безпроблемна интеграция и сходство

Stellar Data Recovery Technician предлага удобен метод за възобновяване на значими данни от RAID устройства, които са станали недостъпни заради логичен проблеми. Този програмен продукт работи с разнообразни видове настройки на RAID, употребявайки файлови системи като NTFS, FAT и exFAT.



Важен фактор, който би трябвало да имате поради при избора на програмен продукт за възобновяване на данни, е неговата съгласуемост с разнообразни операционни системи. В този аспект Stellar Data Recovery Technician свети с цялостна съгласуемост с Windows 11, 10, 8 и 7, утвърждавайки се като повсеместен инструмент за всички Windows платформи.

Революционни функционалности за по-добро взаимоотношение с потребителя

Изключителен аспект на Stellar Data Recovery Technician е неговата новаторска функционалност Export File List  (Експортиране на лист с файлове). Тя трансформира играта, като разрешава на техниците да съхраняват сканираните данни в HTML формат. В резултат на това потребителите имат удобството елементарно да преглеждат и резервират данните, които могат да получат назад, когато пожелаят. Тази функционалност не е обвързана с устройство или местонахождение, защото данните остават налични през всяко устройство, съвместимо с уеб браузър, било то смарт телефон, таблет или настолен компютър.

Уникалната функционалност икономисва доста време, като прави процеса на възобновяване на данни по-бърз. Лесна за потребление, функционалността кара потребителите да се усещат по-уверени и виновни, до момента в който си връщат изгубените данни.

Силата на Stellar Data Recovery Technician обаче не свърша дотук. Софтуерът показва своите благоприятни условия в разнороден набор от сюжети, които се простират надалеч оттатък RAID възобновяване:

Изчерпателна гама от поддържани устройства : Stellar Data Recovery Technician борави ловко с разнообразни вторични носители за предпазване, в това число твърди дискове, SSD, карти памет, USB устройства и други външни устройства за предпазване.

Универсална адаптивност към файловата система : Софтуерът може да възвърне данни от всяка файлова система, в това число NTFS, FAT и exFAT.

Опция за задълбочено сканиране : С функционалност за задълбочено сканиране, софтуерът прави обстойно търсене на възстановими файлове въз основа на техните неповторими сигнатури.

Възстановяване на криптирани носители за предпазване : Способността на софтуера да извлича данни се простира даже до криптирани носители за предпазване.

Възможност за визуализация на файлове : По време на процеса на възобновяване потребителите могат да пресъздават аудио, видео, музика и файлове с документи, тъй че да избират съответните файлове за възобновяване.

Помощна стратегия Drive Monitor : Това е спомагателен инструмент, включен в софтуера. Той следи SMART положението на дисковете и подкрепя репликирането на дискове.

Поправка на фотоси и видео : Софтуерът също по този начин има способността да поправя развалени фотоси и видеоклипове.

Съвместимост с операционни системи : Stellar Data Recovery Technician се интегрира безпроблемно с Windows 11, 10, 8 и 7, осигурявайки необятна употреба в разнообразни Windows платформи.

Stellar Data Recovery Technician се утвърди като изцяло решение за възобновяване на данни. Този програмен продукт преодолява границите със своите лесни за потребление екрани и усъвършенствано потребителско преживяване. Добавяйки тези удивителни функционалности, Stellar трансформира това, което е допустимо, при възобновяване на данни. Софтуерът се явява надеждно и дейно решение за справяне с провокациите, свързани с възобновяване на изгубени данни.

Управление на рисковете при RAID възобновяване

Възстановяването на данни може да бъде мъчно, изключително когато коригирате RAID система. Един огромен проблем е опцията да извършите неточности, до момента в който възстановявате масива. Ако това се случи, можете да загубите доста значима информация, което е огромен проблем и за компании, и за самостоятелни консуматори. За благополучие Stellar Data Recovery Technician оказва помощ за понижаване на този риск.

Stellar Data Recovery Technician може да възвърне настройките на виртуалния RAID и да върне назад данните, без да се нуждае от RAID контролер. Това оказва помощ за попречване на загуба на данни от неверни RAID възобновявания и подсигурява, че вашите данни остават в сигурност, даже при вероятни проблеми с RAID.

Освен това, Stellar Data Recovery Technician е подробно планиран с мисълта за улеснение на потребителя. Програмата въплъщава отзивчивия метод към потребителя, който прави процеса на възобновяване на данни наличен даже за тези, на които им липсва по-широка техническа експертиза. Стъпките за потребление на софтуера не са комплицирани:

Стъпка 1 : Изберете вида данни, които желаете да възстановите, и щракнете върху бутона Next  След това посочете устройството или местоположението на досието за данните.



Стъпка 2 : Изберете Raid Recovery , с цел да възстановите Raid масивите. След привършване на сканирането се демонстрира описът с възобновени файлове и папки.



Стъпка 3 : Изберете конфигурацията на RAID и преместете твърдите дискове по ред, като употребявате бутоните със стрелки.



Стъпка 4 : Изберете Parity Order и Repetition , с цел да изградите виртуално RAID.



Стъпка 5 : Изберете Show Volume List  след  възобновяване на RAID.



Стъпка 6 : Изберете RAID том за сканиране (Scan) .



Стъпка 7 : Изберете мечтаните файлове за възобновяване (Recover) .



Стъпка 8 : Прегледайте местоположението и започнете да записвате възобновените RAID данни.



Компетентността на Stellar Data Recovery Technician в ръководството на рисковете, свързани с възобновяване на RAID, го издига в челните редици на решенията за възобновяване на данни. Този програмен продукт освен служи като инструмент за възобновяване на данни; той работи като защитна мярка против евентуална загуба на данни, както е доказано в доста ревюта на софтуерни уеб страници.

В умозаключение

Stellar Data Recovery Technician е изчерпателен, мощен и комфортен инструмент, който извършва всички условия за възобновяване на данни. Независимо дали сте ИТ админ, експерт по възобновяване на данни или снабдител на услуги, този програмен продукт ловко дава отговор на вашите потребности от възобновяване на данни.

Неговата необятна гама от функционалности, включващи възобновяване от погрешно сложени или форматирани RAID логичен томове, съгласуемост с разнообразни файлови системи и поддръжка за голям брой Windows платформи, го вършат повсеместен и благонадежден.

Със Stellar Data Recovery Technician задачата за се трансформира от обезсърчаваща в управляема, ефикасна процедура. Неговият комфортен интерфейс и новаторски функционалности, като „ Export File List “, усъвършенстват потребителското преживяване, ускорявайки процесите на инспекция и възобновяване на данни.

Чрез ръководството на рисковете, свързани с погрешно възобновяване на RAID, софтуерът подсигурява несъмнено и дейно възобновяване на скъпите данни. Въоръжен с всеобхватни благоприятни условия, Stellar Data Recovery Technician опростява потребителско преживяване при  възобновяване на данни.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР