Вселената на Ди Си Комикс официално има нов крал -

...
Вселената на Ди Си Комикс официално има нов крал -
Коментари Харесай

„Аквамен“ стана най-касовият филм на „Ди Си комикс“

Вселената на " Ди Си Комикс " публично има нов крал - Аквамен , който съумя да надделее над Черния рицар , заяви Контактмюзик.

 
През уикенда приходите от супергеройската продукция " Аквамен ", режисирана от Джеймс Уан , минаха границата от 1,09 милиарда $ в интернационалния бокс-офис.
 Аквамен е най-касовият филм на Ди Си комикс „ Аквамен “ е най-касовият филм на „ Ди Си комикс “Alexandra Films
Така филмът " прескочи " досегашния рекордьор на " Ди Си Комикс " - " Черният рицар: Възраждане " от поредицата за Батман , който през 2012 година осъществя 1,08 милиарда $ от продажбата на билети по света.
 Аквамен е най-касовият филм на Ди Си комикс „ Аквамен “ е най-касовият филм на „ Ди Си комикс “Alexandra Films-->
За мнозина достижението на " Аквамен " може да е изненадващо, защото продукцията не съумя да завоюва сърцата на критиците. За съпоставяне - различен филм на " Ди Си комикс ", " Жената-чудо ", който хареса и на почитателите, и на критиците, събра " единствено " 821 милиона $ в интернационалния бокс-офис.
 2017 година може и да е белязана от появяването на „ Жената-чудо “, който хареса и на почитателите, и на критиците, събра 821 милиона $ в интернационалния бокс-офисGulliver/Getty Images
Въпреки че към този момент е отличник по доходи на " Ди Си комикс ", " Аквамен " е едвам на седмо място по облаги в общата ранглиста на супергеройските продукции.

 
Първите шест места в листата се заемат от филми на " Марвел ", отпред с " Отмъстителите: Война до безкрайност ", осъществил над 2 милиарда $ в интернационалния бокс-офис.

 Отмъстителите: Война до безкрайност „ Отмъстителите: Война до безкрайност “ е осъществил над 2 милиарда $ в интернационалния бокс-офисФорум Филм България
Още от най-любопитните вести от света на киното:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР