Всеки знае зодията си и чертите на характера, които наследява

...
Всеки знае зодията си и чертите на характера, които наследява
Коментари Харесай

Ето как месецът на раждане влияе върху живота ти

Всеки знае зодията си и чертите на характера, които наследява с нея. Но знаеш ли, че месецът ти на раждане също има въздействие върху живота ти?

Всеки месец от годината се характеризира с избрана сила, която е с теб до края на живота ти. Ето по какъв начин месецът ти на раждане въздейства върху изборите, които правиш в живота. 
Януари
Позволяваш на страха да те дърпа обратно.
Оставяйки се на страха, пропускаш доста благоприятни условия. Да, ужасно е да се хвърлиш в незнайното, да напуснеш зоната си на комфорт, само че по-страшно е да затънеш в рутината на ежедневния живот, да останеш на едно място, лишавайки се от опцията да израснеш и да научиш значими за теб уроци.
Февруари
Живееш в предишното.
В спомените си изграждаш една усъвършенствана версия на предишното си, по тази причина връщането обратно постоянно ще те кара да се чувстваш депресирана. Ще го сравняваш с сегашното, което пък ще започнеш да оценяваш едвам когато стане минало. Това е един циничен кръг, от който можеш да се измъкнеш, единствено в случай че успееш да се научиш да цениш всеки един миг.
Март
Обграждаш се с несъответствуващи за теб хора.
Винаги виждаш най-хубавото в другите и вярваш, че всички имат положителни планове. Не всеки обаче има златно сърце като твоето, по тази причина от време на време евентуално си патиш. Вместо да се чудиш за какво се повтаря едно и също, по-добре се вгледай от близко в вида хора, които избираш да допуснеш покрай себе си.
Април
Ти си най-големия си зложелател и критик.
Добре е да си до някаква степен строга към себе си и да поемаш отговорност за дейностите и грешките си. Ти обаче си прекомерно сурова. Колкото и да ти се желае, не можеш да бъдеш съвършена. Вдигнала си летвата за самата себе си толкоз високо, че никой не може да я стигне. По този метод неумишлено подлагаш на голямо напрежение близките. Никога няма да намериш идеалната връзка, просто тъй като идеални хора няма. Всички си имаме дефекти. Един ден ще се появи човек, който да обича и приема всички тези неща, които не харесваш в себе си.
Май
Винаги поставяш щастието на другите пред своето лично.
Не обичаш да разочароваш хората, даваш всичко от себе си, с цел да направиш всички щастливи. Да поставяш себе си преди всичко не те прави егоистка. То е витално значимо за твоето благополучие. По този метод ще можеш да бъдеш в действителност потребна както за себе си, по този начин и за близките.
Юни
Примиряваш се прекомерно елементарно.
Правиш го не тъй като не знаеш какво заслужаваш, а тъй като те е боязън, че ще го изгубиш. Като снижаваш стандартите си във всички сфери на живота, намаляваш и заплахата от отчаяние, само че по този начин не изживяваш нищо пълноценно. Трябва да поемеш риск и да се надяваш, че нещата ще се развият по допустимо най-хубавия метод, тъй като тъкмо това заслужаваш.
Юли
Постоянно се връщаш към мъчителни мемоари и хора, които са те наранили.
Хората непрекъснато се нараняват взаимно, само че ти си причиняваш болежка в допълнение, връщайки се обратно към тези моменти. Помни, че не можеш да промениш никого. Можеш единствено да обичаш, а в случай че любовта ти не е споделена, да продължиш по пътя си.
Август
Не живееш пълноценно.
Бъди деликатна да не пропуснеш живота, до момента в който правиш проекти за него и си поставяш нови и нови цели. Запитай се дали си удовлетворена от метода, по който изживяваш всеки един ден и в случай че това не е по този начин, направи опит да промениш нещата.
Септември
Сравняваш живота си с този на останалите.
Живеем във времена на конкуренция, само че би трябвало да осъзнаеш, че единственият човек с който се състезаваш е вчерашното ти аз. Ако следваш своя личен път и се съсредоточиш върху това да станеш по-добра версия на самата себе си, ще успееш да го направиш. Ако се фокусираш върху живота на останалите и техните достижения, постоянно ще чувстваш, че изоставаш. Помни, че не става въпрос за другите, а за теб.
Октомври
Изолираш се прекалено много.
Предпазлива си. Уязвимостта те плаши. Страхуваш се да допуснеш някого покрай себе си и по-късно да го изгубиш. Защитният ти механизъм те кара да отблъскваш хората, даже когато в действителност имаш потребност от тях. Опитай се да осъзнаеш, че от време на време всички се нуждаем от човек до себе си и това не ни прави слаби.
Ноември
Прекалено отрицателна си.
Негативността унищожава всичко по пътя си. Привличаш това, което проектираш с мислите си. Ако не си удовлетворена от нещата, които се случват в живота ти, може би би трябвало да обърнеш внимание на метода, по който се държиш, на мислите си, на тона, с който приказваш. Животът ти се повлиява от всички тези дребни неща. Твърде евентуално е отрицателното ти отношение да е привлякло негативни страсти и събития в него.
Декември
Злопаметна си.
Дори да твърдиш, че си не запомнила и дала прошка, в никакъв случай не го правиш в действителност. Нормално е да си внимателна, както и да си се уморила да даваш втори късмет, само че от време на време хората позволяват неточности. Твоята е, че не се доверяваш на никого с изключение на на себе си.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР