Всеки знае поговорката Ние сме това, което ядем. В някои

...
Всеки знае поговорката Ние сме това, което ядем. В някои
Коментари Харесай

Проучване: Пиете много кафе - бюстът ви намалява

Всеки знае поговорката " Ние сме това, което ядем ". В някои случаи обаче този израз има малко по-различно значение. Някои артикули не обезпечават на човешкото тяло строителен материал, а лишават това, което към този момент е там.
На първо място, това касае кафето, обожавано от мнозина. Тази прелестна напитка ободрява, придава мощ, само че също по този начин дехидратира и - за най-голямо страдание на нежния пол - води до понижаване на млечните жлези. Последното изказване беше потвърдено неотдавна от учени от университета в Лунд (Швеция).
 Мъжете, които оглеждат женските гърди, живеят по-дълго Мъжете, които оглеждат женските гърди, живеят по-дълго
Още едно очарователно проучване. Макар че, множеството мъже отхвърлят, обичат да се любуват на тази част от женските прелести. Бихме ка...
Внимание, кафе!
В една от най-старите и уважавани просветителни институции в Лунд, през 2014-2017 година, група учени, ръководени от професор Елена Зернщрьом, организира забавно изследване. В него участваха към 300 шведки на възраст от 21 до 48 години. Задачата на учените била да дефинират резултата на избрани храни върху женската хубост.
Тъй като кафето в Европа е една от обичаните питиета на милиони, проучванията не биха могли да се  направят без него. В опита взели участие същинските фенове на кафето, които всекидневно гълтам от 3 до 5 чаши натурално кафе, и прочут брой млади дами, с стеснен банкет до една или две чаши на ден.
Проучването траяло към 2 години. Експертите от Лунд деликатно записвали коя дама какъв брой кафе пие и по какъв начин ограниченията ѝ се трансформират по време на опита. Оказало се, че закоравелите фенове на кафето са изгубили няколко сантиметра в гръдната си обиколка. В същото време естествено било взето поради намаляването, дължащо се на жлезиста, а не на мастна тъкан (последната стартира да " изчезва ", когато дамата отслабне).
 Храните, които уголемяват бюста Храните, които уголемяват бюста
Всяка жена знае по какъв начин гърдите се отразяват на близките. Много дами се пробват да създадат всичко допустимо, с цел да ги уголемят. От повдигащ...
Кофеинът и естрогенът не са другари
Шведските учени са открили, че огромно количество кофеин, постъпващо в организма, понижава производството на естроген, главният хормон на женската прелест и половост. Дамите, които злоупотребяват с кофеина, предизвикват изкуствено намаляването на производството на този хормон. Следователно – следи се понижаване на млечните жлези.
Първата добра вест за почитателите на кафето е, че са нужни повече от три чаши от обичаната ви напитка дневно, с цел да получите описания резултат. Вторият плюс на пристрастяването към кафето е, че то може да помогне за понижаване на риска от рак на гърдата. Виновни за това са същите естрогени. Колкото по-малко са, толкоз по-малко са възможностите за злокачествени новообразувания.
Необичайните свойства на кафето притеглят от ден на ден вниманието на учените. През декември 2017 година в Станфордския университет група експерти, ръководени от професор Ръсел Полдрак, открили, че кофеинът има позитивен резултат върху невронните връзки в мозъка, намалявайки честотата на депресивни разстройства и някои други психологични патологии.

Още от ЗДРАВЕ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР