Всеки знае колко е разочароващо да срещне своя идол и

...
Всеки знае колко е разочароващо да срещне своя идол и
Коментари Харесай

Четири случая, които доказват, че известните личности са земни хора

Всеки знае какъв брой е разочароващо да срещне своя кумир и той да се окаже недодялан и надменен. 

Но не всички са такива. Читатели на BoredPanda описват за своите позитивни преживявания с известни персони. В тях те споделят, че звездите в действителност са се държали като земни и благи хора.


1. Робин Уилямс

Жител на Сан Франциско споделя за срещата си със звездата от " Мисис Даутфайър " през 1988 година:

" Докато тичах около брега, забелязах Робин Уилямс да седи самичък до микробуса си. Попитах го: " Как сте, господин Уилямс? ". Той ми отговори: " Добре съм. Ти от ченгетата ли бягаш? ". Това ме разсмя и стопирах, с цел да си поговорим. Той беше безусловно удивителен. Плаках, когато разбрах, че е умрял. "

2. Джим Кери

Читател споделя, че артистът му е оказал помощ да стигне до бензиностанция, когато е останал без газ покрай Бел Еър, Лос Анджелис.

" Джим Кери ме качи при него. Казах му, че съм огромен почитател на  " Ейс Вентура " и изимитирах смеха му от кино лентата. След това и двамата подадохме глави през прозорците и започнахме да се смеем. Плати бензина ми и ме закара назад до колата ми. Това беше най-великият миг в живота ми! ".

3. Том Ханкс

" Срещах Том Ханкс на касата в един супермаркет. Когато го видях, изкрещях като вманиачен " Форест Гъмп " е обичаният ми филм! ". Той се обърна и ми се усмихна. Оказа се, че това е и неговият обичан филм. После продължихме да приказваме за кино, а когато пристигна неговият ред, той изиска да заплати водата ми. След като излязохме от магазина, ми сподели с гласа на Форест Гъмп: " Ти си една прелестна млада дама. Винаги помни: Животът е като кутия с шоколадови бонбони, в никакъв случай не знаеш какво ще ти се падне ", споделя консуматор с името amandeezie.

4. Киану Рийвс

Историята е от преди години, когато разказващият е бил младеж.

" Срещнах Киану Рийвс в Ню Йорк. Изкрещях по него " Хей, Нео! " и изимитирах придвижванията му от кино лентата " Матрицата ". Той ме погледна, засмя се и направи същото. Това е страховит спомен, тъй като можеше да се обиди на реакцията на едно дете. Вместо това, той ме развесели. "
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР