Всеки закупил новия луксозен часовник ще получи безжични слушалки FreeBuds

...
Всеки закупил новия луксозен часовник ще получи безжични слушалки FreeBuds
Коментари Харесай

Yettel започва предварителната продажба на HUAWEI Watch GT 3 Pro

Всеки закупил новия първокласен часовник ще получи безжични слушалки FreeBuds Lipstick или FreeBuds 4 в комплект с него

Най-новият HUAWEI Watch GT 3 Pro, който ще се предлага в мъжки и дамски разновидности с размери надлежно 46 мм и 43 мм, към този момент е наличен за предварителна покупка на Yettel.bg.

От 15:30 ч. на 18 май до 23:59 ч. на 24 май всеки, който закупи авансово HUAWEI Watch GT 3 Pro,  ще получи безжични слушалки в комплект с него. За дамите с по-малките 43-милиметрови часовници това са неповторимите FreeBuds Lipstick, чийто дизайн прилича червило, а за господата с по-големите 46-милиметрови разновидности на часовника – класическите FreeBuds 4.

Новият интелигентен часовник на Huawei се отличава със своя грациозен дизайн, който вплита артистично възприятие във всеки сантиметър и име, въодушевено от автомобилната промишленост. В него са употребявани премиум материали като сапфирен кристал, исполин и керамика, обработена с нанотехнологии.

HUAWEI WATCH GT 3 Pro Titanium Edition идва с нов външен тип и носи ново чувство с помощта на своя минималистичен дизайн и текстури, който му придават  вид на произведение на изкуството. Новото потомство HUAWEI WATCH GT 3 Pro Titanium Edition е оборудвано с 1,43-инчов AMOLED пъстър екран с висока разграничителна дарба, двата разновидността на часовника с титаниев корпус са надлежно с титаниева и силиконова каишка. HUAWEI WATCH GT 3 Pro Ceramic Edition също е композиция от технология и изкуство. Той има 1,32-инчов AMOLED пъстър екран и може да бъде закупен с керамична или кожена каишка.

Новите часовници могат да се похвалят с дълъг живот на батерията – до 14 дни за версията Huawei GT 3 Pro 46мм и до 7 дни за версията Huawei GT 3 Pro 43мм. Моделите се отличават и със своето безжично бързо зареждане, с което са оборудвани единствено премиум смарт часовниците. Скоростта на безжично зареждане на HUAWEI WATCH GT 3 Pro е с 30% по-бърза от тази на предходното потомство Huawei Watch GT 2 Pro. Необходими са единствено 10 минути за зареждане на 46мм версията за целодневна приложимост. Новата серия идва и с усъвършенствана водоустойчивост за гмуркане до 30 метра дълбочина. И двата часовника са съвместими с Android, iOS, както и EMUI на Huawei.

Повече информация за предварителната продажба.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР