Всеки във Facebook изглежда така, сякаш води прекрасен живот. Забавни

...
Всеки във Facebook изглежда така, сякаш води прекрасен живот. Забавни
Коментари Харесай

Ето защо не трябва да вярвате 100% на публикациите на хората във Facebook

Всеки във Фейсбук наподобява по този начин, като че ли води прелестен живот. Забавни завършения, дълбоки сантиментални връзки, невероятна работа. Всичко това умерено може да ви накара да се почувствате несъответстващи. Но също така е и неистина. Никой не е толкоз благополучен, колкото стената му във Фейсбук твърди и този остроумен късометражен филм на HightonBrothers го удостоверява, написа Sploid.

И по този начин идващият път, когато изпитате ревнивост за невероятния живот на ваш другар в обществената мрежа, не забравяйте, че той най-вероятно го украсява, въпреки и подсъзнателно.

Виж още: 12 неща, които би трябвало да изтриете от профила си във Фейсбук

В края на краищата Фейсбук е една нарцистична игрална площадка, в която най-хубавите, най-забавните и най-очарователните аспекти от живота ни получават общност. Същевременно рутината, която ни обкръжава съвсем от самото начало, не се разгласява. Вероятно съвсем всички изявления, които виждате във Фейсбук, са „ редактирани “ по един или различен метод, с цел да наподобяват (в най-хубавия случай) един деформиран огледален облик на същинския живот. А в най-лошия – не са нищо повече от един фиктивен филм за това по какъв начин желаеме да изглеждаме пред другите.

Решението? Просто живейте живота си, фокусирайте се върху актуалната действителност и игнорирайте цирка на обществените медии.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР