“Всеки в ГЕРБ е пионка в ръцете на Борисов.ГЕРБ е

...
“Всеки в ГЕРБ е пионка в ръцете на Борисов.ГЕРБ е
Коментари Харесай

Борис Бонев: Всеки в ГЕРБ е пионка в ръцете на Борисов

“Всеки в ГЕРБ е пионка в ръцете на Борисов.ГЕРБ е главният ни конкурент, тъй като са най-голямата политическа мощ. ” Това сподели в ефира на NOVA NEWS водачът на “Спаси София ” Борис Бонев.

Днешният избор повдига три съществени посоки за размисъл, сподели той във връзка издигнатата от ГЕРБ – Съюз на демократичните сили кандидатура на Антон Хекимян за кмет на София.

“Първо, това може да е да опит да бъде сменена фасадата, зад която ГЕРБ дерибействат с сменени публични поръчки и непросветеност. Досега тази фасада беше Йорданка Фандъкова. Вторият миг – приказваме за човек, който единствено преди седмица е бил привикан “на килимчето ” в Банкя и господин Борисов му е споделил, че ще бъде номиниран за кмет, не виждам какви са неговите дела и връзки с партията, която го издига. Трето, тормози ме, че акцията на ГЕРБ става пленник на вътрешнопартийни интриги на Борисов, че без значение какво мисли всеки редови член на ГЕРБ, най-после взема решение единствено той, съобщи Бонев.

По думите му номинацията на Хекимян е знак, че всеки в ГЕРБ е пионка в ръцете на Борисов. Всички знаем кой дърпа конците в Столична община и това нормално не е кметът, добави лидерът на листата на “Обединени за София ”.

                              

“Винаги е доста мотивиращо, когато имаш главен конкурент. Приехме го изцяло умерено, тъй като ние знаме нашите мощни страни, работим по в детайли написана стратегия, вършим срещи на терен от повече от три месеца. За нас няма подозрения, че играем за победа ”,  акцентира той.

Попитан за какво Бойко Борисов не е взел участие в представянето на кандидатурата на Антон Хекимян, водачът на “Спаси София ” разяснява:

“Може би доста го е позор от резултатите на ГЕРБ в София. Странно е да не взе участие в акцията, откакто еднолично реши кой ще е претендентът. Резултатите от 18-годишното ръководство на ГЕРБ са забележими на всички места в София. И аз да бях на негово място, щеше да ме е позор ”.

  Утре ще бъде оповестена цялата листа за общински съветници на “Обединени за София ”

Говорим за хора, които същински обичат София и същински желаят да вземат решение нейните проблеми, увери той.

“Нашият метод постоянно е бил прагматичност и съответни решения. Нашата цел е заслужено, уравновесено развиване на София ”, сподели още Борис Бонев.

 

Кметът на София Йорданка Фандъкова пожела триумф на претендента за поста й Антон Хекимян.

“Пожелавам триумф на претендента за кмет на София на ГЕРБ-СДС, на листата и на кандидадтите за районни кметове. Има мощен тим, който се надявам да успее да продължи работата за София. Да продължи смяната на града и да внесе нов възторг ”, съобщи тя пред публицисти.

Фандъкова означи, че има доста младежи в листата.

“За да може градът ни да продължава своето развиване ”, добави тя.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР