Всеки трябва да може да участва в тези избори без

...
Всеки трябва да може да участва в тези избори без
Коментари Харесай

Стефан Гамизов: Добра е идеята за предварителни избори за кмет на София на демократичната общност

Всеки би трябвало да може да взе участие в тези избори без значение за политическа официална принадлежност.

Така ще стане ясно, кой от претендентите биха предпочели хората живеещи в София, което ще разреши в следствие да се обединим към една кандидатура.

Дори ГЕРБ, които нямат нищо общо с демокрацията, само че са мощно подкрепяни от лобито на корупцията и околните връзки с РуZZия в ЕНП, могат да повдигнат своя кандидатура през някакъв предприемчив комитет и след това да признаят тези предварителни избори, които ще изтрият най-малко дребна част от ликетата от ръководството на София от Борисов и Фандъкова.

Съединени американски щати е най-силната народна власт е света не инцидентно. Там волята на жителите се зачита и по тази причина се вършат тези комплицирани и дълги предварителни избори щат по щат за претендент за президент. Време е за предварителни избори в София.

Нека да забележим комунистическото чадо и унуче Терзиев има ли поддръжка, същото за Вили Лилков, дано Борисов вместо интриги и далавери с уговорени политически мачове с Пеевски и Радев, да вземе да се впусне с претендент в открита предварителна конкуренция.

Така всеки с рекламация, че е от демократичната общественост ще получи избор на доверие, даже комунистите и Държавна сигурност промъкнали се с Политическа партия и Терзиев измежду нас. Глас национален, глас Божи!

После всички ще гласуваме за претендентът, който е спечелил.

Готов съм да стана основател на този прелиминарен избор, в случай че имам вашата поддръжка. Нека създадем предварителни избори на Демократичната общественост с подписано съглашение сред партиите, че ще признаят резултатите за претендент за кмет и общински съветници!

 

Стефан Гамизов
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР