Всеки собственик на уеб сайт е запознат с понятието SEO

...
Всеки собственик на уеб сайт е запознат с понятието SEO
Коментари Харесай

NEXT BASKET предлага автоматизирани функции за SEO оптимизация на сайтовете

Всеки притежател на уеб уебсайт е осведомен с понятието SEO – комплициран и стратегически развой, който има за цел възстановяване на класирането в търсачките като Гугъл и Bing. Това води до повече конверсии (покупки), без спомагателни разноски.

Факторите, влияещи на класирането на уеб страницата, са голям брой и включват скорост на зареждане, техническа редовност, текстово наличие и оптимизация на изображенията.

В случая с електронната търговия, SEO дилемите за бизнеса се усилват доста, където броят на страниците се умножава, а с това и дилемите за SEO. За благополучие, в този момент има бърз метод да се систематизират и автоматизират посредством умна платформа.

Тази платформа е NEXT BASKET – ново потомство платформа за онлайн магазини, която автоматизира всичко, което може да се автоматизира и предлага експертни услуги за останалото.

Увеличение на облагите с нулеви разноски

Целта на SEO оптимизацията е да притегля повече консуматори към уеб страницата без спомагателни разноски за платена реклама. Тези консуматори не са инцидентни, а са целева публика, която има интерес и подготвеност за покупка. Това се реализира посредством оптимизация за съответни основни думи, които потребителите търсят.

SEO оптимизацията е дълготрайна инвестиция с дълготрайни резултати, като продажбите на бизнеса нарастват без увеличение на рекламния бюджет.

С NEXT BASKET, забележителна част от техническите условия за сполучлива SEO оптимизация са вградени в самата платформа. Бизнесът би трябвало единствено да ги задейства и настрои, след което да се концентрира върху детайлите, които водят до крайния триумф.

Автоматизирани SEO функционалности на NEXT BASKET

NEXT BASKET е платформа, която се отличава от другите SaaS платформи, защото освен не пречи на SEO оптимизацията, а я поддържа със мощно внимание към качеството.

В рамките на платформата ще откриете необятен набор от вградени функционалности, които усъвършенстват класирането в търсачките:

Бързо зареждане на уеб страницата под 1 секунда и реализиране на над 95% качество при тестванията на Google; Масово възобновяване на SEO тагове и свързани продукти; Автоматично основаване или усъвършенстване на метаданните за всички страници на сайта; SEO оптимизация на изображенията, в това число надзор на размера и вида на файла, заглавието на изображението и Alt тага; Вграден SEO робот, който обхожда уеб страницата и предизвестява за открити грешки; Създаване на динамична карта на уеб страницата, която се актуализира при всяка промяна; Автоматично индексиране на категории, филтри и артикули в Гугъл и други търсачки.

Освен това, платформата предлага интеграции с всички значими принадлежности на Гугъл, които оказват помощ за мониторинг и оптимизация на класиранията в търсачките. Това включва Гугъл Search Console, Гугъл Analytics, Гугъл Tag Manager и Гугъл Data Studio за разбор на трафика.

Професионални услуги за SEO оптимизация  

NEXT BASKET предлага на своите сътрудници цялостен набор от SEO услуги, които са от решаващо значение за реализиране на водещи позиции в търсачките. Въпреки автоматизацията на доста механически аспекти на SEO, експертната работа продължава да бъде нужна.

Платформата дава разнородни услуги, измежду които първичен разбор на уеб страницата, техническа оптимизация, тактика за маркетинг посредством наличие и създаване на качествени връзки към уеб страницата. В взаимозависимост от определения проект, сътрудниците могат да се възползват от друг брой платени и безвъзмездни услуги.

Освен това, NEXT BASKET дава опция за консултация с специалисти, които ще оказват помощ на сътрудниците да дефинират съответните потребности на техния уебсайт и бизнес. Това подсигурява персонализиран метод към оптимизацията.

Как и в каква степен NEXT BASKET ще промени метода, по който търговците влагат във видимостта си в мрежата, ще стане ясно в идващите месеци. Платформата съчетава експертната работа с автоматизацията, което може да даде доста отражение върху триумфа на онлайн търговците.

NEXT BASKET – Успехът е добра концепция.

NEXT BASKET е новаторски 360-градусов бизнес модел за ръководство на електронни магазини. Неговата екосистема включва 5 в 1 решения в помощ на e-търговците, като софтуерна платформа от ново потомство, интегрирана ERP система, фулфилмънт складов програмен продукт, лични складови пространства и 125 платени и безвъзмездни услуги за цифров маркетинг и онлайн бизнес. Българският стартъп е учреден през 2022 година и все още има над 60 чиновници. Официалният старт на продажбите се чака през юли 2023 година

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР