Всеки се стреми към добра кариера, но не всеки успява

...
Всеки се стреми към добра кариера, но не всеки успява
Коментари Харесай

Приказки за успеха“ ще срещат бъдещите бизнес лидери с вече успелите българи


Всеки се стреми към добра кариера, само че не всеки съумява да я реализира. Кое прави разликата сред съумелите експерти и тези, които са имали качествата и капацитета, само че не са съумели да го осъществят изцяло?

Отговорите ще търси „ Приказки за триумфа “ - нова поредност от обществени събития с спорен темперамент, в която потвърдени бизнес водачи ще описват историите за своя кариерен път, стъпките и решенията, които са ги довели до триумфа.

Как са избрали кариерата си?

Кои са били решаващите стадии и какви забавни решения са взели?

Кои обстановки не са се развили по проект?

Какви са грешките, които са позволили през годините?

Има ли неверен и правилен ход? Kак да извлечем урок от всяка обстановка?

Отговорите на тези и доста други питания, както и опцията да получите отговор и на вашите съответни въпроси ще получите по време на обществените срещи, които ще се организират регулярно в Planet Club в София. Идеята е всички заинтригувани от развиването на кариерата си сегашни и бъдещи мениджъри да могат да чуят, а по-късно и да беседват и обменят хрумвания с огромните имена в българския бизнес.

На фокус ще бъде и тематиката за морала и етиката в актуалния бизнес, тъй като те не просто са застъпени в действителната процедура, само че са и значим залог за крайния триумф.

Първото събитие от поредицата ще бъде на 16 май от 20:00ч. в Planet Club, София, със специфичен посетител Светлозар Петров, шеф на компанията за сложни HR услуги JobTiger и един от основателите на първия професионален и изцяло интегриран уебсайт за търсене и предложение на работа в България. Светлозар е член на настоятелството на Американския университет в България, член на настоятелството на Великотърновски университет „ Св. св. Кирил и Методий “, член на настоятелството на Фондация на бизнеса за образованието, един от основателите на Клуба на корпоративния донор и член на борда на шефовете на Българския дарителски конгрес. Председател e на почетния съвет на Международната премия на херцога на Единбург за България, съучредител на „ Образование България 2030 “.

Билети могат да бъдат закупени авансово онлайн или на място в деня на събитието.

 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР