Всеки разумен човек би се съгласил с тежки мерки, ако

...
Всеки разумен човек би се съгласил с тежки мерки, ако
Коментари Харесай

Проф. Андрей Чорбанов: Предлаганите мерки срещу коронавируса само ще удължат агонията

Всеки рационален човек би се съгласил с тежки ограничения, в случай че те ще оказват помощ. Но те няма да оказват помощ. Само ще удължат мъката. Това сподели проф. Андрей Чорбанов от Българска академия на науките.
Виждат се в други страни с по-сериозни ограничения, там не се промени фрапантно картината. По цяла нощ следя графики и статистики в цяла Европа. Шведската смъртност е ужасно ниска. От 6 500 положителни, те имат 31 умряли.

Това, че имаме положителни хора, не значи, че би трябвало да са в болница. Познавам доста лекари от първа линия. Те до един поддържат моето мнение.

Тук не става дума за самодейна концепция. Вирусът не е безопасен, никой не твърди противоположното. Но тъкмо тези ограничения няма да го лимитират. Може би ще понижи натиска върху лекарите с 15-20%, само че ще продължи мъката с 2-3 месеца. Няма по какъв начин да се скрием този вирус. Срещата на всеки човек с вируса, ще се отсрочи във времето. Правим тъй че хората да живеят в стрес. Много хора са ужасно уплашени въз основата на страховете си. Доклад от БАНС сочи, че работещите хора у дома са най-уплашени.

Здравната система би трябвало да бъде по-добре проведена. Това би трябвало да е предпочитана грижа на властимащите. Ваксините са няколко вида. Ваксина още няма. Всеки, който взе участие във имунизиране в този момент, би трябвало да знае, че взе участие в изследване. Тази ваксина в този момент няма да е подготвена. Привърженик съм на имунизациите, само че за тези, които минават през общоприетия път на инспекция.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР