Всеки път преди да изляза пред вас, извършвам вътрешна медитация.

...
Всеки път преди да изляза пред вас, извършвам вътрешна медитация.
Коментари Харесай

Борисов: Тагарев да не се хвали, че сам е дал техника и оръжия на Украйна

Всеки път преди да изляза пред вас, правя вътрешна медитация. Трудно ми е да ви прикани за кого да гласувате, като през вчерашния ден, да вземем за пример, и Костадин Ангелов, и другите сътрудници тук, са дали своят вот с ПП-ДБ до 22.30 ч. на съвещанието на Народно събрание.


Това сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов на предизборно заседание във Велико Търново.

Парите, които сега се харчат, са оставени преди 3 година от държавното управление на ГЕРБ. баба ми ме е учила, че в мазето постоянно би трябвало да има зимнина, да има мазнинка, която да избавя ситуацията в дни на рецесия. И точно тези пари се харчат сега, изясни Борисов.

Никога не сме делили хората в общините на това от коя партия сме, работили сме за всички градове. Сърдит съм на Търново и района за едно нещо, и ще продължа да се дразня: по какъв начин търпите 3 година да ви е спрян Хемус, и интернационалният трафик да минава през сърцето на града? Един митинг нямаше!, възмути се Борисов.

Не сме и сътрудници с ПП-ДБ, нещо такова, само че не и това; през вчерашния ден с водача на Политическа партия изкарахме 4-5 часа дружно по всички тези тематики, и вечерта би трябвало да изляза да приказвам против него. А на другия ден отново би трябвало да се срещна с него, с цел да приказвам по дневния ред. Разбирате ли в какво сме сложени аз и сътрудниците?, попита водачът на ГЕРБ.

Гласувахме Закона за енергетиката, само че не съм убеден до дъно, че Планът е добър. Те, с цел да покажат, че са по-добри, не го одобриха. Благодарение на нас в този момент се приема, само че какво тъкмо се приема, не мога да ви уверя, че е вярно и положително, изключително като видях компаниите, които са наредили там. Казват, че е инцидентно, само че по какъв начин се появиха там, по какъв аршин, не е ясно. Но нали са сътрудници, ще си затраем.

Предстои доста мъчно време, даже не знам Брюксел дали ще се съгласи с компромисите, които направихме.

Вчера виждам, публицистите извадили бомбастични заглавия: Трусове в ръководството, оставки, и прочие, а в действителност всичко е просто: Тагарев обясняваше по какъв начин всичко направил той. Това ме ядоса, и на него обясних, само че и на вас ще обясня какво е направил Народно събрание, с цел да имаме искания: Предишното държавно управление не посмя, а скрито през медиатори даваше оръжието на Украйна - всички го знаят това, тъй като западната преса пишеше, че България е най-големия експортьор на оръжие за Украйна през медиатори. Ние сме били почтени постоянно, когато сме говорили за българо-руската дружба, само че сега, когато Путин атакува Украйна и стана агресор, ние сме твърдо на страната на Украйна, тъй като всяка страна може да бъде нападната по този начин.

Обръщам се към Тагарев: Кой постави подписите си да се дадат бронетранспортьорите на Украйна, за зенитните комплекси С-300, той ли, или ние в Народното събрание, с нашите имена?, добави Борисов. Тагарев е задължен да се поправи! Цялата тежест сега е върху Народното събрание, сподели още водачът на ГЕРБ./БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР