Всеки пък, когато прекрачвах прага на малката й къща, потръпвах.

...
Всеки пък, когато прекрачвах прага на малката й къща, потръпвах.
Коментари Харесай

Ходила Е При Нея Пет Пъти! Илиана Раева Призна Най-Тежката Тайна От Миналото Си! Всеки Път, Когато Е Влизала

„ Всеки пък, когато прекрачвах прага на дребната й къща, потръпвах. Още от вратата усещах невероятната сила на тази жена “ – споделя Илияна Раева.

Едно от визитите е много фрапантно. В Сарагоса дребната щерка на Илиана има здравословен проблем. Нямало лекар, който да помогне. В последна сметка оказва помощ Ванга. Самата Раева не дава повече информация по случая, само че споделя нещо друго забавно.

„ След това първо вървене при пророчицата потегли познанството ни. Веднъж ме помоли да донеса вода от жилището, в който живеехме в Сарагоса, където Наско играеше. Хвана водата. Вдигна я високо над главата и сподели, че с тази вода би трябвало, като се върна, да измия цялото семейство. След като го направих, на момента престанаха всичките ни проблеми. Ванга оказа помощ доста и на мъжа ми след една травма “ – споделя Илиана, написа разкрития.ком.

„ Просто трябваше възглавничка да му се поставя на коляното и да се връзва с лента, а преди този момент той претърпя три несполучливи интервенции на коляното. И това, което тя сподели, го оправи. Тя ми е пособия и за мои здравословни проблеми, а по този начин също и на дребната ми щерка “ – споделя Раева.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР