Всеки от нас носи част от съдбата на целия български

...
Всеки от нас носи част от съдбата на целия български
Коментари Харесай

Илияна Йотова призова за активно гласуване

" Всеки от нас носи част от ориста на целия български народ и би трябвало да поеме отговорност както пред себе си, по този начин и пред своите съграждани ". Това сподели вицепрезидентът Илияна Йотова откакто упражни правото си на избор на днешните избори 2 в 1 - за избор на президент и за национално заседание.

Тя прикани да се гласоподава интензивно, тъй като " единствено по този начин ще преодолеем вота под строй ". Вицепрезидентът благодари на изборната администрация за доблестта да обезпечат честното осъществяване на изборите макар опитите за операции в последния миг .

Припомняме, часове преди Деня за размисъл ЦИК одобри от гласуването.

По думите й с гласа си тя е подкрепила плана, в който всеки българин има своето почтено място. Гласувах да продължи решителната борба с беззаконието и корупцията. Гласувах да си върнем самочувствието на българи и младежите да виждат вероятност в родината . Това съобщи вицепрезидентът Илияна Йотова, откакто упражни правото си на глас в изборите за президент и вицепрезидент и за Народно заседание.

Илияна Йотова чака след изборите устойчиво държавно управление от готови и грамотни хора, а не " калинки ". Сред първите цели съгласно вицепрезидента са оправянето с пандемията от Ковид-19 и обществените и икономическите последици от нея.

" Служебният кабинет съумя да резервира сложния баланс - опазване живота и здравето на хората и естественото действие на страната. Второ затваряне на страната няма да преживеем, това ще е тежък удар върху дребния и междинния бизнес ", посочи Йотова.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР