Всеки от нас желае да разполага с достатъчно средства, така

...
Всеки от нас желае да разполага с достатъчно средства, така
Коментари Харесай

Жена започна да носи това в джоба си и ЗАБОГАТЯ след седмици

Всеки от нас желае да разполага с задоволително средства, тъй че да може да си разреши всичко това, което желае да има. За страдание не постоянно имаме този шанс и можем да си осигурим спокоен живот, от позиция на финансите.

Някои хора вземат решение да играят тото, смятайки, че един ден ще ударят огромния джакпот и ще се радват на шанса си. Други обаче избират да заложат на старите талисмани, за които се знае от епохи.
 Жена стартира да носи дафинов лист в чантата си, няма да повярвате до какво докара това! Жена стартира да носи дафинов лист в чантата си, няма да повярвате до какво докара това!
Днес, сякаш сме привикнали да гледаме на дафиновия лист само като на фалшификация в кулинарията. Не се замисляме обаче, че в древ...

Днес ще ви разкажем за една жена, решила да носи този предмет в джоба си и след седмици забогатяла.

Кръгло бяло камъче – тайната на замогването

Знаете ли, че кръглият бял камък е знак на живота? Кръгът е съвършена фигура. Ако носите един подобен предмет в джоба си, ще усетите прилива на позитивна сила. От край време се твърди, че облият камък е оня амулет, който може да ни тласне към скорошно замогване.

Опитайте да откриете допустимо най-кръгъл камък с чисто бял цвят. Колкото по-кръгъл е той, толкоз по-силна ще е силата на самия амулет.
 Сложите ли в джоба си това, няма да се отървете от ПАРИ Сложите ли в джоба си това, няма да се отървете от ПАРИ
Всеки от нас се стреми към това един ден да има задоволително средства, с цел да може да живее по-добре и да се глези понякога. Лошо...

Не постоянно обаче на плажа можем да открием тъкмо подобен камък. Понякога, колкото и да търсим, не ни се получава. Ако и вие нямате шанс да го срещнете измежду песъчинките, просто си го купете от магазин. В цветарски бутик най-лесно ще откриете това, което търсите.

Много е значимо, откакто си го набавите, да го измиете под течаща вода, с цел да може да се оттече насъбраната външна сила.

Носете го в джоба си и не след дълго ще забогатеете. Изумително е каква сила носи едно малко кръгло камъче!

Още от ЛЮБОПИТНО:


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР