Всеки от нас има любимо място, на което мечтае да

...
Всеки от нас има любимо място, на което мечтае да
Коментари Харесай

Вижте в кой град трябва да живеете според зодията си

Всеки от нас има обичано място, на което мечтае да се връща още веднъж и още веднъж или би желал да живее. Тъй като зодиакалният знак е виновен за доста от нашите стремежи, вижте кой е най-хубавият град за живеене за вас съгласно зодията:

Овен – Ню Йорк
Овни, най-хубавият град за живеене за вас е Ню Йорк, Съединени американски щати. Представителите на зодия Овен са родени водачи. Те кипят от пристрастеност, сила и са жадни за завършения. Ню Йорк е градът, който може да им даде всичко това.

Телец – Лисабон
Телци, стягайте куфарите към Лисабон, Португалия. Това е идеалният град за живеене за представителите на тази зодия. Красиви дребни улички, изумителни паркове и още по-невероятна кухня, която ще задоволи усета и на най-капризните от вас.

Близнаци – Сан Франциско
Близнаци, за вас смяната е всекидневие. Вие сте витални, енергични и обичате хубостта край себе си. Всичко това ще откриете в най-хубавия град за живеене за вас, който е Сан Франциско.

Рак – Париж
Раци, непоправими романтици като вас би трябвало да живеят в Париж. Романтика, аромат на кроасани и невероятната архитектура на града на любовта ще ви накарат да се влюбите вечно в Париж и в никакъв случай да не желаете да го напуснете.

Лъв – Лос Анджелис
Лъвове, най-хубавият град за живеене за вас е Лос Анджелис. Обичате да сте в центъра на вниманието и да се забавлявайте безпределно. Няма по-подходящо място за вас от невероятния Лос Анджелис – градът, в който звездите са повече от тези на небето.

Дева – Мадрид
Девите обичат да са заобиколени от хубост и изкуство. Затова най-хубавият град за живеене за тях е Мадрид. Там ще преоткрият себе си в невероятната архитектура, театри, музеи. Ще се потопят в света на изкуството и ще намерят по този начин мечтаното успокоение и естетика.

Везни Вашингтон
Везни, като същински идеалисти, обичащи честността, рационалността и дебатите, вие би трябвало да се ориентирате към Вашингтон. Това е градът, който ви разказва най-добре и ще се чувствате на място.

Скорпион – Дубай
Скорпионите са смели, енергични, любознателни и обичат хубостта и екзотиката. Ето за какво най-хубавият град за живеене за тях е Дубай- най- огромният град на Обединените арабски емирства. Лукс, лукс и благоденствие на всяка крачка – това е вашата орис!

Стрелец – Рим
Стрелците са енергични и въодушевени персони и огромни откриватели. Перфектният град за живеене за тях е Рим, тъй като той е цялостен с доста хубост и неразгадани секрети, които единствено смелите представители на тази зодия могат да разкрият.

Козирог – Берлин
Козирози, Берлин има потребност от вашия работохолизъм. Там ще имате опция да осъществите вашите цели и упоритости на 100%. Вие сте родени дипломати, прецизни сте и вашият перфекционизъм намира отражение точно в немската столица.

Водолей – Сидни
Водолеите биха се чувствали удобно на място, на което ще са заобиколени от хубост и вода. Сидни ще им подари това незаменимо чувство и ще ги направи безпределно щастливи от допира с природата.

Риби – Венеция
Венеция е известна със своите красиви и сантиментални улици, които най- добре биха подхождали на личността на Рибите. Риби, не се колебайте, а стягайте куфарите към Венеция!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР