Всеки от нас е зает с много и различни неща,

...
Всеки от нас е зает с много и различни неща,
Коментари Харесай

Защо и как да планираме времето си оптимално?

Всеки от нас е ангажиран с доста и разнообразни неща, и ключът за това да съумяваме с всичко е в организацията. Много постоянно да помним всичко, което би трябвало да свършим, било то обвързвано с работата или персоналния ни живот, се оказва неефективно и неработещо.

И тук на помощ идва потреблението на планери.

Много хора са опитвали да употребяват планер, само че не са траяли, тъй като нещо не им е харесало - бил е с дати и са пропущали доста незапълнено място, наличието е било неподредено, имало е доста малко място за записване и т.н. 

Но има планери, които съвместяват както комфортното систематизиране и практично наличие, по този начин и красивата и елегантна визия, която доставя наслаждение от потреблението им.
               

Ако към момента не сте уверени в думите ни, ето 7 аргументи за какво да употребявате планер:

1. Чрез потреблението на планер управлявате елементарно времето си. Когато всички задания, срещи и така нататък за деня и седмицата са планувани, постоянно се освобождава време, което да употребявате за неща, които харесвате. 

2. Използването на планер усъвършенства продуктивността като спомага за това да се фокусирате първо върху най-важните неща от програмата ви, тъй като когато планирате елементарно може да подредите дилемите си съгласно значимостта и неотложността им. Необходимостта да сте продуктивни не е единствено в офиса, само че и у дома, където има толкоз доста неща за извършване и които могат да бъдат проведени - седмично разчистване, меню за хранене и готвене, проект за извършване на покупки, организация на бюджета и т.н. 

 
               

Има още аргументи...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР