Всеки мандат, който ГЕРБ получи от българските граждани в повече,

...
Всеки мандат, който ГЕРБ получи от българските граждани в повече,
Коментари Харесай

Александър Иванов: Всеки мандат за ГЕРБ в повече ще допринесе за решаване на политическата криза

Всеки мандат, който ГЕРБ получи от българските жители допълнително, ще способства за решение на политическата рецесия. А това ще бъде първа стъпка да бъдат решени икономическата и енергийната рецесия. Уверени сме в нашата победа. Това съобщи пред Бг он еър Александър Иванов от ГЕРБ-СДС.

Последната година и половина се намирахме в едно политическо безвремие. Всеки глас за ГЕРБ ще бъде глас за непоклатимост и ред в страната. Всеки глас за „ Продължаваме промяната “ би довел до задълбочаване на политическата и икономическата рецесия. Ние сме потвърдили, че постоянно можем да изкараме страната от съществени рецесии, сподели той.

Ние не упрекваме, а даваме обстоятелства. Според Национален статистически институт България изнася капитали към Русия със 160 % повече. Станали сме по-енергийно подвластни от съветската страна по време на ръководството на Кирил Петков и Асен Василев, уточни Иванов.

Разполагаме с фактури, които демонстрират, че сътрудниците от „ Продължаваме промяната “ са пазарували газ от дъщерно на „ Газпром “ сдружение на по-висока цена, в случай че има контракт с „ Газпром “ на по-ниска цена. Защо „ смяната “ е плащала с 30 % по-скъпа цена от тази на „ Газпром “? Цялата логичност сочи, че това най-вероятно е ставало за отклонение на средства към „ Продължаваме промяната “, разяснява ексдепутатът от ГЕРБ.

Диверсификацията може да бъде осъществена. Българската страна има положителни газови връзки и инфраструктура за дълготрайни контракти, които да бъдат осъществени по транспарантен метод. „ Продължаваме промяната “ не направиха това и се стигна до миг, в който обществото и бизнесът ще бъдат затруднени за зимата. Те не могат да дадат пояснение за какво са купували газ на по-високи цени отново от „ Газпром “, твърди Александър Иванов.

Призоваваме Кирил Петков и Асен Василев на спор, в който да потвърдят, че не сме прави за фактурата за газа, с които са купувани количества от „ Газпром “. Колегите от „ Продължаваме промяната “ и „ Демократична България “ би трябвало да кажат за какво поддържат фактури от 110 евро на кубик, които водят към съветската компания „ Газпром “, настоя Иванов.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР