Всеки мъж си представя каква иска да бъде жената, с

...
Всеки мъж си представя каква иска да бъде жената, с
Коментари Харесай

Какво търсят мъжете в бъдещата си съпруга?

Всеки мъж си показва каква желае да бъде дамата, с която да сътвори семейство. Не единствено дамите си показват бъдещите си съпрузи. Мъжете също имат своите критерии и когато се срещат с някоя жена, те умишлено или не, преценят качествата ѝ, с цел да са сигурни, че от нея ще излезе съвършената брачна половинка.

Ставате ли за брачна половинка съгласно мъжете
Жените са комплицирани същества. Невинаги е елементарно да се разгадае тяхната природа. С течение на времето и с развиването на една връзка, мъжете търсят някои от следните качества у бъдещата си брачна половинка:

Без непотребна драма
Мъжете ненавиждат, когато дамите вършат нервности. Прекалените кралици на драмата, които вършат от мухата слон всякога, капризничат и мрънкат за всичко, несъмнено не са желана партия от мъжете. Повечето мъже избират да си спестят главоболията, провокирани от женските прояви на раздразнителност.

Секси секс
Скучният секс може да убие всяка обич. Мъжете желаят да открият брачна половинка, с която игрите в леглото в никакъв случай да не им омръзват. Спомнете си това, когато идващия път някоя задръжка изскочи от подсъзнанието ви.

Романтика
Не единствено дамите търсят романтика. Мъжете също си падат по това. Вниманието, от което се нуждаят, доста елементарно може да бъде „ харизано “ посредством дребни жестове, които постоянно вършат усещане.

Истината
Никой не обича да бъде лъган. Мъжете чакат от бъдещите си съпруги да бъдат почтени с тях. Казвайте истината, в случай че желаете да бъдете оценени от мъж, който несъмнено притегля вниманието ви и държите на него.

Тишина
Жените са по-приказливият пол. Понякога това може да пристигна допълнително на мъжете. Повечето мъже не обичат да разискват усеща и терзания, да разискват сътрудниците или приятелите си. Ако прекалявате с тези свои привички, може и да отблъснете индивида до себе си. Знайте по кое време да запазите безмълвие.

Топла вечеря
Любовта в действителност минава през стомаха. Важно за мъжете е бъдещата им брачна половинка да умее да ги посрещне с вкусна и топла вечеря. За тях това значи доста. Семейното огнище и уютът, в който мъжът обича да се прибира у дома, се въплъщава с вечерята. Това напълно не значи да бъдете готвачка и слугиня. Малките жестове на внимание са задоволителни.

Чувство за комизъм
Смехът дружно е най-хубавото лекарство. Той сближава, подготвя, буди удивление. Всеки мъж би бил покорен от жена с положително възприятие за комизъм.

Някой, който го изслушва
Всеки желае да бъде изслушван и разбиран. Изконно човешко предпочитание е да имаме човек до себе си, при който да намерим схващане и любов. Когато умеете да изслушвате колегата си и да бъдете негова опора, това постоянно накланя везните във ваша изгода, когато става въпрос за дълготрайни взаимоотношения.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР