Всеки, който имаше какво да каже по време на почивката,

...
Всеки, който имаше какво да каже по време на почивката,
Коментари Харесай

Карадайъ: Някои народни представители се опитват предизборно да се харесват на своите избиратели

" Всеки, който имаше какво да каже по време на почивката, имаше опция да го каже на председателския съвет. Съвсем корентно госпожа Нинова показа решението от него. Явно някои народни представители въобще не желаят да има Народно събрание, напряко да са си на власт, тъй като са единствените носители на истината, правотата, справедливостта, съобщи водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ от парламентарната естрада.

" Изборите демонстрираха, че народът не мисли като тях. Не са единствените носители на истината, правотата и справедливостта. Правото и справедливостта са заложени в Конституцията и законите на страната ", означи той.

" Опитват се предизборно, маркетингово, да се харесват на своите гласоподаватели, а не следизборно да вършим работа в интерес на народа. Ако продължаваме с това държание като народни представители, няма да има потребност от социолози и политолози за държанието на народните представители, а ще има потребност от психолози и психиатри. Да се ръководим от ползите на народа, а не от маркетинговите ни мераци ", прикани Карадайъ.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР