Всеки, който е пробвал да спира цигарите, знае, че това

...
Всеки, който е пробвал да спира цигарите, знае, че това
Коментари Харесай

Мъж спира цигарите с клетка! Направи я от мед, заключи си главата и остана без ключове

Всеки, който е пробвал да стопира цигарите, знае, че това не е елементарно начинание. " Най-лесно е да откажеш пушенето. Аз персонално съм го правил хиляди пъти ", е споделил самият Марк Твен. 

Е, в неравната борба с нездравословния табиет се изправи лице в лице Ибрахим Ючел от Кютахя, Турция. Той е пушил цигари повече от две десетилетия. Правил е и десетки опити да ги стопира. Сегашният му метод обаче го направи същинска интернет звезда. За да не пуши, турчинът е сложил главата си в мобилна клетка от мед. 

Виж още: ТЕСТ: Пробвай общата си просвета с тези 5 разнородни въпроса! 

Ключ от клетката имат някои членове на фамилията на Ибрахим и точно в тяхно наличие той се храни, т.е., маха клетката. Самата клетка е правена по поръчка, само че са употребявани всички техники, познати ни от клетките за птици. 

Турчинът пушил по две кутии цигари всеки ден, откогато навършил 16 година Баща му обаче умира от рак на белите дробове и тогава Ибрахим схванал, че би трябвало да вземе здравето си в личните си ръце, в случай че желае да гледа по какъв начин децата му порастват. 

Виж още: Тези върхове на Гинес може да усъвършенства всеки от нас без особена подготовка! 

Всички предходни опити на Ибрахим да се оправи с тютюнопушенето удрят на камък и той все се връща към този табиет. В носенето на клетката го поддържа жена му. Турските медии настояват, че през клетката може да пие вода, само че със сламка. Може да се храни и с дребне крекери. Когато го сърби нещо по лицето му, просто се търка в клетката. 

Изображение: YouTube/Hürriyet/iStock

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР