Всеки, който е посещават Лондон се е возил в метрото

...
Всеки, който е посещават Лондон се е возил в метрото
Коментари Харесай

Mind the gap: Историята на Маргарет, която слуша гласа на покойния си мъж в Лондонското метро


Всеки, който е посещават Лондон се е возил в метрото – едно от най-известните и остарели в света. Именно там е чувал и предизвестието Mind the gap, което е в основата на тази история.

Маргарет МакКолъм посещава Лондонското метро всеки ден, с цел да чува още веднъж гласа на починалия си брачен партньор Осуолд.

Мъжът ѝ записва известната фраза Mind the gap през 50-те години на предишния век. През 2007 година той умира и Маргарет остава без своя обичан.

Оттогава тя всеки ден прекарва време в метрото, с цел да чува гласа на своя обичан.

Един ден обаче с смут открива, че известието към този момент не е с гласа на Осуолд. След като приказва със чиновниците в метрото схваща, че известието е цифровизирано. От боязън, че в никакъв случай повече няма да чуе брачна половинка си, Маргарет стартира да търси касетата със записа, само че по този начин и не я открива.

Заради благата история чиновниците в Лондонското метро одобряват доста драговолно търсенето на Маргарет и съумяват да открият истинския запис. Така те възвръщат гласа на Осуолд на една от спирките, която е най-близо до дома на вдовицата, с цел да може Маргарет всеки ден да чува гласа на своя Осуолд.

Историята обиколи международните обществени мрежи и трогна хиляди. По нея е сниман и късометражен филм.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР