Всеки, който е подал неверни данни при преминаване през КПП,

...
Всеки, който е подал неверни данни при преминаване през КПП,
Коментари Харесай

Ето какви наказания грозят тези, които са подали невярна деклрация на КПП

Всеки, който е подал погрешни данни при прекосяване през контролно-пропусквателен пункт, предстои на наказателно гонене.

Обвиненията ще бъдат по Наказателния кодекс, а глобите са отнемане от независимост до 3 години или санкция от 100 до 300 лв., твърди Нова телевизия. Още в четвъртък от полицията обясниха, че стартират деликатна инспекция на всички заявления от пропускателните пунктове в последните два дни.

Младен Маринов се закани: Да му мислят всички, които през вчерашния ден и през днешния ден са излъгали по КПП-та в София! Ще има санкции

Припомняме, през КПП-тата без ограничавания могат да минават единствено коли в специфичен режим, спешни екипи на комуналните сдружения, медицински екипи и хора, които имат потребност от здравна помощ. Не е спрян и трафикът на камиони със стока.

Ананиев разкри кой ще може да влиза и излиза от София

„ Не знам тези, които са съумели да заблудят, по какъв начин ще се върнат при наложените ограничения. В дребна част от тестваните заявления откриваме доста съществени нарушавания, надлежно тези, които са попълнили погрешни данни, ще си имат проблеми с правосъдието”, изясни министърът на вътрешните работи Младен Маринов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР