Всеки, който е подал неверни данни при преминаване през КПП,

...
Всеки, който е подал неверни данни при преминаване през КПП,
Коментари Харесай

Нова ТВ: До 3 години затвор или глоба за невярна декларация на КПП

Всеки, който е подал погрешни данни при прекосяване през контролно-пропусквателен пункт, предстои на наказателно гонене. Обвиненията ще бъдат по Наказателния кодекс, а глобите са отнемане от независимост до 3 години или санкция от 100 до 300 лв., предава Нова тв.

``
реклама

Още в четвъртък от полицията обясниха, че стартират деликатна инспекция на всички заявления от пропускателните пунктове в последните два дни.

През КПП-тата без ограничавания могат да минават единствено коли в специфичен режим, спешни екипи на комуналните сдружения, медицински екипи и хора, които имат потребност от здравна помощ. Не е спрян и трафикът на камиони със стока.

„ Не знам тези, които са съумели да заблудят, по какъв начин ще се върнат при наложените ограничения. В дребна част от тестваните заявления откриваме доста съществени нарушавания, надлежно тези, които са попълнили погрешни данни, ще си имат проблеми с правораздаването ”, изясни министърът на вътрешните работи Младен Маринов.
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа ``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР