Всеки, който е гледал поне няколко епизода от последния сезон

...
Всеки, който е гледал поне няколко епизода от последния сезон
Коментари Харесай

Ваня Павлова откровено за Фермата, силата на духа и бъдещето

Всеки, който е гледал най-малко няколко епизода от последния сезон на „ Фермата”, помни Ваня – ненавиждана от някои, обичана от доста други. Тя бе извънредно забавен участник, освен поради физическите тествания, които преминаваше като че ли с магическа пръчка, само че и поради напрегнатите връзки, в чиито епицентър постоянно се озоваваше. Ето какво ни показа русокосата хала за присъединяване си в предаването и за това какво следва за нея в персонален проект.

Здравей, Ваня! Как си, съумя ли да се отърсиш от страстите на „ Фермата”?

Здравейте, усещам се великолепно към този момент. Мина много време от финала на „ Фермата” и несъмнено се върнах в своя център - по-силна, стимулирана и щастлива съм от всеки път. Влязох в ресурсното си положение, с помощта на разнообразни енергийни практики, които върша и,разбира се, с помощта на здравословната среда. Когато съм заобиколена от положителни и интелигентни хора, се усещам на мястото си. Когато бях във „ Фермата”, негативността и експанзията бяха токсични за моята душа...

Ти беше един от най-колоритните и забавни участници. Ходи безчет пъти на двубой, беше фермер, аргатин, а на всичкото от горната страна беше подложена и на душевен тормоз. Как се оправи с всичко това? Кое те държеше на повърхността?

Държеше ме на повърхността задачата, с която влязох, а точно да проучвам себе си в дълбочина и да дам добър образец на хората по какъв начин на злото може да се отвръща с положително. Неслучайно тъкмо аз имах най-големите тествания и най-тежките моменти вътре. Това беше тест за мен – до каква степен съм стигнала в духовното си израстване. Аз съумях да се запазя, с помощта на своя мощен дух, който в никакъв случай не се предава; сърце, изпълнено с обич, което знае да прости и безусловна религия в себе си и в божия промисъл. Всеки ден ходех в манастира и гледах един огромен кръст на Иисус, само че не му се молех, а му благодарях за всичко, което ми дава, тъй като знаех, че то е за най-висшето богатство на всички.

Поддържаш ли връзки с други участници от 7-ми сезон?

Да, с Жоро таман излъчвахме live в моя фейсбук. Рали ми е най-близка до сърцето – неповторима е, огромна душа и същински другар. Със Стефан ни изкараха гаджета, само че не сме, просто след „ Фермата”, когато си поговорихме без камери осъзнахме, че имаме доста допирни точки и дълбоки тематики за диалог. Чочо и жена му са неповторими хора, нямам самообладание да ги видя още веднъж. Последно бяхме на събиране при бат Цоньо. Той е най-хубавият човек на света. С Деси се виждаме постоянно на кафе и сме близки, споделяме си, поддържаме се. Ако беше останала във „ Фермата” с мен, нещата щяха да се развият по-съвсем друг метод... Живка си е в Австрия, само че си пишем понякога – в положителни взаимоотношения сме след леки неразбирателства посред ни, само че всичко към този момент е наред. Лора, Цвети, Пламен и Виктор също са измежду стойностните и качествени съгласно мен хора от сезон 7. Чуваме се, смеем се и сме запазили положителни връзки между тях.

След „ Фермата” накъде? С какво се занимаваш сега?

Работя непрекъснато, доста съм ангажирана с новите ми планове. В момента приготвям 2 почитател срещи в Пловдив на 16.01 и София на 23.01. Междувременно пускам на 18.01 безвъзмезден онлайн маратон „ Програмирай своята вълшебна 2022 “. Всеки, който желае да реализира фантазиите си още тази година е добре пристигнал. Ще му оказа помощ да откри директния път посредством здрава мотивация и нови невро-асоциации. На 02.02.2022 ще проведа 4-дневното животопроменящо образование „ Аз съм задоволително добра “, отдадено на всички дами, които желаят да бъдат съвършени във всичко, които имат потребност от утвърждението и признанието на другите, с цел да усещат личната си стойност! Ще е свръхестествен трейнинг, в който всички участници ще трансформират визията си за самите себе си.

Какво могат да чакат почитателите ти отсега нататък?

Предстои ми издаване на книга, в която ще има и доста осъзнавания от „ Фермата”. Всеки месец организирам уебинари, семинари, образования, а скоро имам намерение да направя и цялостна Академия. Следете ме в обществените мрежи, тъй като съм подготвила неповторими неща, с които имам вяра ще помагна на хиляди дами да се усещат скъпи, значими, обичани и желани; с мен ще сложат завършек на страховете от неуспех, отменяне, изоставяне; ще се научат да отстояват себе си в конфликтни обстановки и токсични взаимоотношения; да слагат персонални граници и да споделят „ НЕ “. Моята задача е да дам сили, смисъл и религия на всички мачкани, тревожни и тъжни хора, които са не запомнили да се обичат.

Твоят свят е… магически, изпълнен с обич, наслада, готини хора и сбъднати фантазии.
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР