Всеки, който е чупил нещо по седалището си знае за

...
Всеки, който е чупил нещо по седалището си знае за
Коментари Харесай

Работа, планове и болка: Бременната Теди Тодорова бавно се възстановява

Всеки, който е чупил нещо по седалището си знае за каква болежка става въпрос и какво стеснение носи травмата за елементарните всекидневни действия. Дори да не сте си чупили нищо там, сигурно сте падали на седалище и знаете за острата долка, която лимитира седенето, лежането и какво ли още не.

А в този момент си представете да сте бременни в 8-ми месец и да имате такова строшаване! Защото тъкмо с това се бори инфлуенсърката Теди Тодорова, която имаше много противен уикенд, прекаран в столична частна болница. Причината - контузия, довела до строшаване или пукане на костта. Уви, лекарите не могат да създадат каквото и да било (снимка или лечение) поради положението на зъболекарката. 

Виж още: Кокаляне ли? Сашо Кадиев и гаджето му живеят в свръх първокласен апартамент по американски

Но животът си продължава, а с него и дилемите на Тодорова. Тя се върна в денталната клиника, в която работи, а безсънието нощно време я кара да работи и още повече:

 https://www.instagram.com/teodorattodorovaa/

Снимката е от профила на инфлуенсърката, която, както знаем, е и стоматолог. Явно обичайното бодърствуване за бременните се е преплело с възобновяване от травмата, с цел да роди... каквото в действителност е родило в професионален проект за Теди в 4:25 сутринта. 

Виж още: Кристиан Костов постави джуки и смени името? Певецът шашна с нова " трансформация "

Малко преди този момент Тодорова се похвали, че макар неприятния случай, който ѝ се е случил, пред нея се е отворила нова опция, за която ще ни държи в течение. 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР