Всеки иска да има щастие, здраве и благоденствие в семейството

...
Всеки иска да има щастие, здраве и благоденствие в семейството
Коментари Харесай

Най-силната молитва за мир и съгласие в семейството

Всеки желае да има благополучие, здраве и благополучие в фамилията си. Ето една доста мощна молитва, която ще ни помогне да имаме мир в дома си:

„ Боже на любовта, на мира и на дълготърпението! Помогни на всички нас, които живеем в този дом и сме свързани посредством роднинство и посредством вярата в Тебе, да пребъдваме постоянно в бездънен мир, в единодушие, в съгласие и обич.

Умножавай дълготърпението ни, както Ти Сам, Господи, си дълготърпелив, и когато бъркаме, не ни наказваш съгласно праведния Твой съд. Укротявай и превръщай в доброта нашите раздори и гнева ни, с цел да не би злото да се усили, да аргументи тежки вреди, да помрачи душите ни и да раздели тия, които би трябвало да живеят под благословения от Тебе покрив на нашия дом.

Ти рече: “Не е положително да бъде човек самичък на земята ”, и му сътвори помощница. Ти сътвори мъжа и дамата, и им рече: “Плодете се и множете се, пълнете земята и я обладайте ”. Ти, по Твоя всеблаг промисъл и по Твоето огромно състрадание, узакони честното съпружество в индивидите и го освети с свещенодействие на благодатта, с цел да се популяризира Твоето име в човешкия жанр.

Ти благослови и ние да се съединим в съпружеско съжитие до края на нашия земен живот, като ни венча с благодатта на сиянието на Твоето снизхождение.

Ти, Който всичко прощаваш, премахни всяко злопаметство от нашите сърца и ни дай да бъдем бързи в сбогуване и в примирие. Отстрани с Твоята могъща десница аргументите на всяко противоречие, разкол или омраза и всели дух на благост и на любов в сърцата ни, с цел да бъдем благословена домашна челяд, която напредва във всяко положително за Твоя популярност ­ на Отца, Сина и Светия Дух. Амин! “

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР