Всеки има първи спомен с Камерън Диас. Получава номинации за

...
Всеки има първи спомен с Камерън Диас. Получава номинации за
Коментари Харесай

Болката е слабост, която напуска тялото ти - КАМЕРЪН ДИАС

Всеки има първи спомен с Камерън Диас .

Получава номинации за Златен глобус за осъществяванията си във филмите „ Ах, тази Мери “, „ Да бъдеш Джон Малкович “, „ Ванила Скай “ и „ Бандите на Ню Йорк “.

Диас е в светлината на прожекторите от 21-годишна.

Но с изключение на актриса и модел, Диас взе участие в най-голямата американска организация с нестопанска цел на ветераните от войните в Ирак и Афганистан (IAVA), също по този начин тя е и приказвал и покровител на фамилиите на военните.

Когато хората кажат: „ Искам да бъда като теб, да бъда артист. Искам да наподобявам като теб. ”, въпросът, който постоянно им задавам, е: „ Защо? ”. Защо в действителност? Хората, изключително в Америка, считат, че в случай че си прочут, си сполучлив. И благополучен. Това не е по този начин. Да бъда известна, е моята работа. Когато съм вкъщи, със фамилията и приятелите ми, аз не съм известна. Аз съм себе си. Аз съм Камерън. Славата не ме дефинира. Ако търсиш славата, с цел да определиш себе си, в никакъв случай няма да бъдеш благополучен. И постоянно ще търсиш щастието. Никога няма да го откриеш в славата. Така че, за мен най-важното е достоверността, устремът. Защо искаш да правиш това, което правиш? Каквото и да е то. Усещането за пълноценност идва вътре от теб, когато си правилен на себе си. А не като преследваш славата.

Съжаленията на човек постоянно са свързани не с това, което е направил, а с това, което не е направил. Затова аз се възползвам от всяка опция, която животът ми дава.

Истинската обич те намира. Това е орис! Там някъде има някой, който е тъкмо за теб. Някой, който е писано да те обича и който е писано ти да обичаш. Просто мисля, че огромната неточност в разбиранията, които ни постанова нашето общество е, че би трябвало да срещнеш този човек до 30-тата си годишнина и че малко по-късно към този момент би трябвало да сте женени и да имате деца. И в случай че до тогава не се случи, значи в никакъв случай няма да го срещнеш. Трябва да променим това мислене. Като първо стартираме със себе си…

Човек би трябвало да приема живота, какъвто е, а не да се ядосва, че нещата не се вписват в авансово построената му визия. Остаряването е най-хубавата част от живота. Сега знам повече, след като и да било. Познавам се по-добре, усещам се по-способна, признателна съм за доста неща. А що се отнася до физиката ми – усещам се по-добре на 40, в сравнение с, когато бях на 25 години.

Вярвам, че когато се влюбиш, би трябвало да дадеш напълно сърцето си на своя сътрудник, другояче за какво въобще се занимаваш.

Хората мислят, че в случай че си самичък, си недовършен. Ами не. Работата е там, че не желая да бъда във връзка, която ме прави незавършена.

Трябва да намериш някой, който се намира там, където се намираш и ти. Напасването в подобаващия миг е всичко. Ако си във връзка, в която искаш нещо, което мъжът до теб не желае, нищо няма да се получи. Никога няма да успееш да го накараш да пристигна там, където си ти. Всеки има право да извърви своя път, по метода по който е най-добре за самия него. Помни: няма значение на какъв брой си години – би трябвало да намериш мъж, с който желаете едни и същи неща. Само тогава връзката ще проработи. И още веднъж споделям: няма никакво значение на какъв брой години сте ти и той. Значение има единствено къде се намирате…

Жените от време на време имаме способността да си избираме един и същи мъж още веднъж и още веднъж – мъжете, с които излизаме, може и да наподобяват друго, само че надълбоко в себе си са едни и същи. И казусът за това не е в тях. Проблемът е в нас.

Каквото и да правиш, с каквото и да се занимаваш, би трябвало да влагаш всичко от себе си. Истината е, че през последните 10 години работих хубавичко и трудът ми беше заплатен. Положените старания постоянно ти се отплащат. Това не е факсимиле.

Имам три племенници и един племенник. Знам какво е. Не мисля, че е компромис да имаш деца. Не мисля, че е компромис и да нямаш. Мисля, че това е просто по-различен избор.

Искам да върша това, което ми харесва, без значение дали и какъв брой ми заплащат за това. Другото няма смисъл. А и по този начин животът е доста по-хубав!

Бих целунала жаба, даже и да не ми дава обещание, че ще се трансформира в хубав принц. Просто обичам жабите!

Аз съм като всяка друга жена – имам дрешник, цялостен с облекла, само че в никакъв случай нямам какво да облека. Затова нося дънки.

Едно от най-големите тествания за мен са тълпите. Трябва да заедно съм с наведена глава и да страня погледите на хората. А по този начин ми се желае да подвигна очи и да стартира да се усмихвам на всички!

Много е значимо да имаш другар, който ти пази гърба.

Огромен почитател съм на Джулия Робъртс. Какво щеше да съставлява женския свят без нея?

Не знаеш какво е да купонясваш, до момента в който не си купонясвал на изгрев слънце в компанията на будистки монаси и при цялостно безмълвие.

Ако желаете да ме измъчвате, затворете ме в една стая, вържете ме на стол и ми пуснете Марая Кери.

Една от обичаните ми поговорки е „ Болката е уязвимост, която напуща тялото ти. “

Аз персонално с неспокойствие очаквам да остарея. Страшно се разбирам с възрастните хора, по-добре даже, в сравнение с с младите. Интересна ми е тяхната визия за живота, мъдростта, която са натрупали.

с Джулия Робъртс

с Том Круз

с Пенелопе Круз

Източник: chetilishte.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР