Всеки има любими хранителни продукти, които често присъстват в менюто

...
Всеки има любими хранителни продукти, които често присъстват в менюто
Коментари Харесай

Коя е любимата ти храна според зодията

Всеки има обичани хранителни артикули, които постоянно участват в менюто му и на които се любува. Храната е едно от нещата, годно за обособените зодии и общо сред тях. Ето кои са обичаните храни на обособените зодии.

Овен – той си пада по пикантната храна. Неговият характер отлично се връзка с лютата храна, изключително когато става дума за чип с бира. Комбинацията несъмнено му е по усета.

Телец – фенове на гурме кухнята и на изобилната софра. Обичат да се любуват на всяка хапка, по тази причина се хранят постепенно. Важно е в чинията им да бъдат събрани доста и разнообразни усети.
Храната, която би трябвало да хапваш съгласно зодията (2 част)
Везни Можете да оцените значимостта на храната. Вярвате, че това е освен обезпечаване на тялото с храна, само че и значима част от живота. Оби...
Прочети повече
Близнаци – стига да е огромна порция, Близнаците ще са удовлетворени. Много обичат сладките изкушения и най-много шоколада. Разбира се, най-здравословния черен шоколад е минимум по усета им, тъй като не влиза в визиите им за сладко.

Рак – те са си домошари по природа и напълно разумно се впечатляват и ориентират най-много към домашно приготвените ястия. Обичат да пробват и нови усети като екзотични плодове да вземем за пример.

Лъв – надали ви учудва, че Лъвът обича най-много месото и то добре препеченото. Радва се на домашните мезета, а ребърцата са измежду обичаните му месеца.

Дева – почитателка на супите от другите кухни, както и на всяка красиво аранжирана паница. Важно е ястието да се хапва първо с очи, след това с уста.

Везни – те са фенове на класическото меню. Дайте им една шопска салата, печена пържолка и картофи – ще бъдат повече от удовлетворени.
Храната, която би трябвало да хапваш съгласно зодията (1 част)
Ядете ли това, което поучават звездите? Може би би трябвало да измененията диетата си, с цел да останете здрави, красиви и във форма? Овен Вие...
Прочети повече
Скорпион – обичат да хапват всичко, което добре познават и им харесва. Наслаждават се на пресните плодове, салатите и може би на късче черен шоколад понякога.

Стрелец – цялостната диаметралност на Скорпиона, обича да пробва нови и разнообразни ястия. Обичат свежата и прясна храна, само че са и фенове на месото.

Козирог – почитател на подправките, изключително на тези, които вършат храната пикантна. Овкусява ястията си най-вече с пикантен червен пипер, къри и черен пипер. Тези подправките постоянно намират място в неговата кухня.

Водолей – те се хранят по-здравословно и умерено могат да живеят, хапвайки салати или плодове. Може да прибавят прелестен фреш, шейк или смути към менюто си. Растителната храна участват в по-голяма част от тяхното всекидневно меню и те са изцяло удовлетворени от обстоятелството.

Риби – те са от хората, които биха пробвали съвсем всичко. Обичат разнообразната кухня, пробват специалитетите от местата, които посещават. Едно от нещата, които доста обичат да хапват, са гофретите и палачинките, които сами са приготвили вкъщи.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР