Всеки един от нас се нуждае от верни приятели, на

...
Всеки един от нас се нуждае от верни приятели, на
Коментари Харесай

Топ 5 на най-добрите слушатели сред зодиите

Всеки един от нас се нуждае от правилни другари, на които може да разчита в сложен миг и които да помоли за помощ. Когато обаче стане в действителност комплицирано за вас, ще  си проличи кои са най-близките ви хора. Не всеки може да седне и да изслуша това, което желаете да му кажете. Мнозина гледат на първо място себе си и биха предпочели да се съсредоточат върху това, което се случва в техния живот. За наслада, има и такива, които могат да окажат цялостна поддръжка при потребност, да чуят проблемите ви и да ви оказват помощ. Ето кои са петте зодии, чиито представители са най-хубави в това да изслушват околните си.

Рак. Той е най-хубавият вероятен слушател, защото това несъмнено е мощната страна на Рака. Без подозрения можете да разчитате на хората, които са представители на тази зодия. Те ще зарежат всичко друго и ще дойдат незабавно при вас, с цел да ви поддържат, до момента в който преминавате през сложна обстановка. Като един от най-чувствителните зодиакални знаци, Ракът се отличава, когато става дума за разтуха, утешение и поощряване на хората, за които се грижи. Ако имате подобен в живота си, това е същинско благополучие.

Скорпион. Този знак в никакъв случай няма да ви остави сами. Скорпионът е този другар, на който можете да се обадите в 2 часа сутринта, с цел да се оплачете от ужасната среща, която сте имали. Въпреки стоманената и здрава осанка на Скорпиона, той е един от най-подкрепящите и разбиращи. Освен това тези хора дават и най-хубавите препоръки, като в никакъв случай няма да ви оставят да тънете в самосъжаление прекомерно дълго. Според доста хора Скорпионите са най-хубавите другари тъкмо поради това свое качество и умеенето си да бъдат постоянно до вас, когато имате потребност от наличието им.

Овен. Хората от тази зодия са страхотни другари. Овенът е една от най-лоялните зодии, тъй че не би трябвало да е изненада, че представителите й са доста деликатни към проблемите на своите другари. Първият знак би направил всичко за хората, които обича, даже в случай че това значи да слуша една и съща трагична история за дадена връзка още веднъж и още веднъж. Повярвайте ни, изисква се доста самоконтрол от тях, с цел да си прехапят езиците, само че когато го създадат, значи в действителност държат на вас.

Риби. Рибите са непрекъснато там за другите. Те имат едно от най-големите сърца на зодиака, което изяснява за какво са толкоз значими за своите другари и фамилии. Последният знак постоянно е като дирек в фамилията и символизира непоклатимост. Споделянето с Риби сигурно ще ви помогне да свалите тежестта от раменете си.

Везни. Везните са се посветили на това да оказват помощ на хората. Те имат толкоз чиста душа и ненавиждат да виждат някого печален, заради което дават всичко от себе си, когато става въпрос да развеселят хората. Този знак постоянно приема ролята си на другар доста съществено и непрестанно ще прави спомагателни старания, с цел да изслуша проблемите на своите близки. Това в действителност е един добър избор за човек, на който да се доверите. Трудно бихте намерили някой по-добър, който да изслуша вашите паники, а също така ще получите и съответен съвет за това по какъв начин да постъпите във значим миг.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР