Всеки дом има свой собствен чар, носи чертите на своите

...
Всеки дом има свой собствен чар, носи чертите на своите
Коментари Харесай

Кой е любимият ти дом на ИКЕА? Вдъхнови се и спечели!

Всеки дом има собствен личен сексапил, носи чертите на своите жители и дава отговор на техния усет, привички и фантазии.

Един от най-големите специалисти по домакински уют - ИКЕА, ни провокира да създадем съвсем невъзможното - да изберем обичан дом измежду показаните от тях домове и другите истории на жителите им.

Готови ли сте? Започваме:

 Д IKEA

Свързва ги изкуството, влечението към уюта и любовта към гостите и заниманието. Домът им не е огромен, изискан е в естествени цветове и е обзаведен с естествени, устойчиви материали. На този декор прелестните им арт-притежания изпъкват по-ярко и трансформират жилището в в действителност тяхно.

Разгледайте този дом .

 

 d IKEA

Как ви се коства три генерации да живеят в двустаен апартамент? На нас ни наподобява като дом, цялостен с любов, поддръжка и забавление. Когато е обзаведен с мисъл за потребностите на всеки член от фамилията и умни решения за предпазване, може да стане тъкмо подобен.

Разгледайте този дом .

 

 D IKEA

Двама влюбени вземат решение да съединят животите и фамилиите си в един общ дом. Заедно с четирите си деца и доста обичаната си хрътка, основават място, огледало на тях самите, с разнородни благоприятни условия за завършения и вътре, вън, самичък или в компания. Отговорностите в огромното семейство са доста, по тази причина из целия дом има дребни кътчета за презареждане, а организацията е на респект, създавайки ред и успокоение в фамилния дом.

Разгледайте този дом .

Е, елементарно ли е да решите кой дом ви харесва най-вече? Отговорете в анкетата по-долу за късмет да спечелите Wi-Fi тонколона SYMFONISK.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР