Всеки човек си представя Ада по различен начин. Най-общоприетото схващане

...
Всеки човек си представя Ада по различен начин. Най-общоприетото схващане
Коментари Харесай

Представата за Ада на всеки зодиакален знак

Всеки човек си показва Ада по друг метод. Най-общоприетото разбиране обаче е, че това е място, цялото в огън, където е дяволът и където вървят тези хора, които са правили несгоди в живота си. Понякога обаче споделяме, че живеем в същински Ад и тук на земята, когато нещата не ни се получават по този начин, както сме желали. С леко мигане в идващите редове ви предлагаме да разберете коя кошмарна обстановка за всеки зодиакален знак той би оприличил точно като Ад.

Водолей

Вие сте в капан, работейки на поточна линия, където би трябвало да носите в действителност скучна униформа всеки ден до края на живота си. Шефът ви непрекъснато трансформира описанието на длъжността ви, без да ви споделя, а след това ви оставя записка с милиард правописни неточности, което ви влудява.

Риби

Вие отговаряте за избора на ресторанта за групова вечеря, само че всяко място, което опитате да резервирате, е цялостно. След като най-сетне вземете маса, сервитьорът ви споделя, че към този момент не е останало нито едно ядене, като се изключи вегетарианския бургер.

Овен

Осъдени сте на цяла безкрайност да бъдете сами в празна стая и да играете на пасианс, който обаче по този начин и не можете да наредите, тъй като тестето с карти не е цялостно. В същото време имате задоволително Wi-Fi, с цел да видите, че всичките ви другари са излезли да се забавляват на по пиво и си прекарват отлично, като по всичко наподобява, че компанията ви въобще не им липсва.

Телец

Влюбвате се бясно в някого, само че по-късно разбирате, че той е публицист на свободна процедура, който обикаля света с куфара си и в никакъв случай не се открива трайно на едно и също място. Живее от заплата до заплата, като непрекъснато сменя ниско бюджетни хотели.

Близнаци

Спорите с часове с приятелите си дали да отидете на празненство, на което по никакъв начин не ви се върви. Най-накрая решавате да го извършите и когато отидете, за вас се лепва някой досадник, от който цяла вечер не можете да се отървете.

Рак

Вие сте в безконечен кръг от бързи срещи и всеки човек, с който говорите, наподобява намира нещо неправилно с вас, само че никой в никакъв случай не ви споделя какъв тъкмо е казусът. Възможно е да имате нещо сред зъбите си или просто изпитвате ненаситна потребност да бъдете обичани, което от време на време плаши близките, само че по този начин и не успявате да разберете. И с цел да е кошмарната картинка цялостна, на открито е доста студено с температури под нулата, а вие носите кожена мини пола с токчета, с които едвам се крепите да не паднете по леда.

Лъв

Вие сте работещ артист, само че откакто ви се обадят за основна роля, в последна сметка получавате единствено 45 секунди екранно време. И би трябвало да заснемете тези 45 секунди в мрачно студио в най-красивия ден от годината, като също така заплащането е минимално и никой даже не ви поздравява за добре свършената работа и това срутва самочувствието ви.

Дева

Планирате пътешестване през уикенда с приятелите си, като всичко е разграфено по минути – къде ще ходите, какви забележителности ще видите и кои магазини да посетите Когато всички се появят и сте подготвени, някой (вероятно Овен) предлага просто да го оставите за различен път и да се помотаете на открито, като за ваш смут – всички останали са съгласни.

Везни

Везните държите на съвършения външен тип. Внезапно получавате безграничен достъп до дрешника на вашата фешън икона, само че с неприятна изненада установявате, че всички облекла са набръчкани. Проблемът става още по-голям, когато на никое място не можете да намерите ютия, с цел да ги изгладите, а времето до срещата ви наближава.

Скорпион

С тъга се съгласявате да отидете на комедийно шоу, тъй като най-хубавата ви другарка не желае да върви сама и просто излизате неглиже. Не стига, че умирате от досада, ами най-после сте извикани на сцената от комика за някакъв скеч и ставате несъзнателно център на внимание – нещо, което минимум сте желали в този миг.

Стрелец

Намирате своя желан апартамент, в който цялото обзавеждане е правено като че ли за вас. Когато решавате да го наемете обаче, се оказва, че с цел да го получите, би трябвало да подпишете контракт за 30 години напред.

Козирог

Получавате изявление за идеалната работа, за която постоянно сте си мечтали, само че в последния миг от компанията ви споделят, че изявлението е тест, за който не можете да учите, както и че 95 % от хората се провалят при първия си опит. Мотивиращо, нали?

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР